Beteg a hörcsögöm vagy csak unatkozik?
Figyelt kérdés
A hörcsögöm egyedül van, és néha nagyon fura dolgot csinál: felmászik a WC papír guriga tetejére, nekiugrik a terrárium falának, és amikor leérkezik, hátradől, majd háton végigkúszik a gurigában. Van, hogy órákig ezt csinálja. Ez normális?2011. nov. 12. 20:39
1/10 anonim válasza:
remélem nincs semmi baja, de nekem csak úgy tűnik, hogy szórakoztatja magát :) mindenesetre vicces amit művel :D
2/10 anonim válasza:
teljesen normális,az én hörcsögöm is csinált "hülyeségeket",ő is egyke volt.ha fiatal,akkor még jó,hogy "hiperaktív" :)
3/10 anonim válasza:
enyém kiskorában felmászott a ketrecnek a tetejére, lepottyant, majd visszamászott, ezt képes volt órákon keresztül csinálni
vegyél neki egy mókuskereket, hátha azzal levezeti az energiáját
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, karácsonyra mókuskereket kap a drága. :) <3
2011. nov. 14. 17:32
5/10 anonim válasza:
Egyébként a mókuskerék alapfelszerelés -.-" Egyébként ilyet a génhibás hörcsög szokott csinálni, de bizonyos idő után kinövi.
6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a mókuskerék alapfelszerelés, nem kell mindjárt osztani. amúgy meg nem génhibás...
2011. nov. 21. 17:05
7/10 anonim válasza:
inkább az a génhibás, aki ilyen válaszokat ír... :)
8/10 A kérdező kommentje:
Miért, mi nem tetszett a válaszaimban??
2011. nov. 22. 15:14
9/10 anonim válasza:
nem neked szólt az előbbi beszólás
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor semmi. :)
2011. nov. 23. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!