A lány hörcsögöm bántja a fiút, és a lány valószínű vemhes. Mit tegyek? Megölheti? Nincs lehetőségem különrakni őket, mert nincs külön ketrecem. Mit csináljak?
Köszi szépen a tanácsokat, a linkeket megnéztem, az elsőt már ezelőtt is többször átolvastam.
Most azon gondolkozom, hogy a fiút addig nem teszem vissza, amíg a kölykök el nem mennek, illetve lehet, hogy akkor sem. Az nagy bűn, ha két külön ketrecbe nevelem őket tovább, mint két hörcsög, és nem mint egy pár?
Az állatkereskedésből párban hoztam el őket, ott nem értem, hogy nem bántotta a lány a fiút. Most féltem, meg attól teszem függővé, hogy a lány hogy bánik a picikkel. Adtam neki egy csomó dolgot. Ma reggel kapott már pici túrót, sok almát, mandarint, meg száraz kaját.
Szóval nagyon megsínylenék, ha ezek után külön tartanám őket? Vagy később rakjam megint össze?
Azt még nem tudom, szeretnék-e további kölyköket, ez a megszületendő alom sorsától függ.
Szerintem ha megeszi, ha nem, nyugodtan tedd őket össze ha majd elmentek a picik! A dzsungáriai nagyon közkedvelt, biztos fogsz tudni gazdit találni a kölyköknek, vagy pedig beviszed a kereskedésbe. Akár még pénzt is kaphatsz értük! Végül is az a dolguk, hogy pározzanak, meg szüljenek, ha most ez az első egy kicsit izgulósra sikerült is, a következők már jobban fognak menni! Ha megeszi, akkor is adj neki mégegy esélyt, és ha nem eszi meg, akkor meg szuper jó anyuka, miért ne szülhetne mégegyszer? Amíg kicsik voltak, nem verekedtek, mert nem voltak ivarérettek, és a lány még nem volt terhes. 6 hetes korukig az állatkereskedésben is együtt vannak még az egyneműek is, és nincs velük semmi gond. Sok sikert!
Ja, esetleg én megpróbálnék valahogy olyan ketrecet szerezni, amit egybe is lehet nyitni meg szét is választani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!