Hosszabb, vonaton való utazásra viszem a patkányaimat. Mire figyeljek, hogy jobban bírják az utat? Szállító boxban lesznek, sok ronggyal. IC-n próbálkozott már valaki kisállatot felvinni?
Figyelt kérdés
Nem értem miért nem vihetem fel őket IC-re, de ha már így van akkor segítsen valaki aki ebben szerzett tapasztalatot. Zárt boxban lehet valami bajuk? Úgy értem a MÁVról beszélünk, valamelyik kocsiban 50 fok van, a másikban kereszthuzat, az utcán meg 5 fok. Ilyenben vinném őket: [link] ,de erre még van varrva egy szivacsos bélésű melegítő huzat. Így rendben lesznek?
Kérem ha valakinek rossz tapasztalata van, azt is írja meg, fontos nagyon, az állatok egészségét nem akarom kockáztatni.
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Ui: a patik egészségesek, ettől függetlenül nem szeretném, hogy megfázzanak és egyből dokihoz kelljen menni.
2010. nov. 24. 08:14
41/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!!
2010. nov. 26. 05:26
42/42 A kérdező kommentje:
Sikeresen átvészelték az utat a pockok, bár nem ic-vel hoztam őket. Szépen becsomagolva a hideg ellen, egész nap szundítottak a boxban:)
2010. dec. 26. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!