Hosszabb, vonaton való utazásra viszem a patkányaimat. Mire figyeljek, hogy jobban bírják az utat? Szállító boxban lesznek, sok ronggyal. IC-n próbálkozott már valaki kisállatot felvinni?
Nem értem miért nem vihetem fel őket IC-re, de ha már így van akkor segítsen valaki aki ebben szerzett tapasztalatot. Zárt boxban lehet valami bajuk? Úgy értem a MÁVról beszélünk, valamelyik kocsiban 50 fok van, a másikban kereszthuzat, az utcán meg 5 fok. Ilyenben vinném őket: [link] ,de erre még van varrva egy szivacsos bélésű melegítő huzat. Így rendben lesznek?
Kérem ha valakinek rossz tapasztalata van, azt is írja meg, fontos nagyon, az állatok egészségét nem akarom kockáztatni.
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Ui: a patik egészségesek, ettől függetlenül nem szeretném, hogy megfázzanak és egyből dokihoz kelljen menni.
Nagyon édesek abban egyetértünk) Én is gondolkodtam külföldön -egyszer már mentem is 1,5 évre és nem vihettem magammal az akkori patijaimat-, de még egyszer ezt a hibát nem követem el. Életem végéig bánni fogom, hogy nem maradtam itthon és "magukra hagytam" őket. Elvittem egy sráchoz aki eladta őket kiskedvencnek. Remélem. =(
Viszont EZEKET a kis dinnyéket nem hagyom el semmi pénzért, vigyázok rájuk, mindenki tudja a körülöttem élők közül, hogy ÉN, mint olyan nem létezem csak ÉN és a PATIK:)
:S Na ez az.. Sima vonaton lehet vinni 2. osztályon állatkát, ha észre is vették, nem szólhatnak érte.
És a malackád hogy tűrte az utat? Minden rendben ment? Nem volt neki nagy megrázkódtatás? Télen volt ez vagy nyáron? Végülis ez mindegy, télen nyáron iszonyú melegek a kocsik:S
Szerintem IC-n sem fogják észrevenni, sosem nézik a csomagokat. Ha nem veszed ki a szatyorból, honnan tudhatnák meg, hogy mi van benne? Így esélytelen, hogy észrevegyék, ha nem veszed ki a szatyorból! Lerakod a lábadhoz a szatyrot, vagy akár az öledben is foghatod. Akár egy kiló alma is lehet benne, nem fogja megnézni senki.
A malacot műtétre vittem. Odafelé meg sem mukkant, pedig a malacok azért hangokat is adnak rendesen, de meg volt illetődve szegény, és csak feküdt a hordozóban. Én is úgy vittem, hogy egy ugyanilyen hordozóban, törölköző (tavasz volt), és a hordozót beletettem egy vászon strandtáskába. Visszafelé meg szegény nem volt teljesen magánál, mert altatva volt, és elég rosszul viselte. Szerintem a patik is meg fogják szokni a zajt, a vonat hangját, és aludni fognak, vagy legalábbis feküdni. Nem hiszem, hogy gond lesz velük.
Igazad van, a malackák valóban zajosabb kis állatkák, sajnálom, hogy pont amiatt volt csöndben, mert beteg volt.. Remélem azóta jól van.
Azt hiszem ha nem lesz megoldható a kocsi akkor bevállalom az IC-t. Majd kipakolok egy nagy utazóból és annak a tetejére teszem vagy egy másik kisebb táskába, persze nem zárom össze a tetejét.
Ha valakit majd még érdekelne akkor megírom mi történt vagy mi nem)
Szép napot Nektek és köszönöm a sok választ!
Köszönöm a drukkot és válaszokat is)
Majd megírom mi lett, kocsi nem jött össze, de nem is bíztam benne.
Sziasztok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!