Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hosszabb, vonaton való utazásr...

Hosszabb, vonaton való utazásra viszem a patkányaimat. Mire figyeljek, hogy jobban bírják az utat? Szállító boxban lesznek, sok ronggyal. IC-n próbálkozott már valaki kisállatot felvinni?

Figyelt kérdés

Nem értem miért nem vihetem fel őket IC-re, de ha már így van akkor segítsen valaki aki ebben szerzett tapasztalatot. Zárt boxban lehet valami bajuk? Úgy értem a MÁVról beszélünk, valamelyik kocsiban 50 fok van, a másikban kereszthuzat, az utcán meg 5 fok. Ilyenben vinném őket: [link] ,de erre még van varrva egy szivacsos bélésű melegítő huzat. Így rendben lesznek?

Kérem ha valakinek rossz tapasztalata van, azt is írja meg, fontos nagyon, az állatok egészségét nem akarom kockáztatni.

A válaszokat előre is köszönöm!!!

Ui: a patik egészségesek, ettől függetlenül nem szeretném, hogy megfázzanak és egyből dokihoz kelljen menni.

2010. nov. 24. 08:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Én sem hagynám a patkányaimat senki másra.... :)Ki van zárva.

Nem tudom hol laksz, de nem lehetne hogy valaki kocsival elvinne? Mégis jobb volna meg gyorsabb is talán. Melyik városból költözöl?

2010. nov. 24. 08:53
 12/42 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért írtál ide, mert ez nem válasz. Köszönöm a fáradozásodat, de ha nem tudsz érdemben hozzátenni valamit akkor inkább csak olvasgasd amiket mások írnak, lehetőleg tartalmasabb válaszok formájában.

Mellesleg ezek nem utcáról összekapart patik hanem spéci állatkák. De ezt nem kezdem el ragozni, nem ez a kérdés.

2010. nov. 24. 08:55
 13/42 A kérdező kommentje:

Debrecenben lakom.

Van kocsija 2 ismerősnek is,de egyik sem olyan akit megkérhetnék arra, hogy ugyan ruccanjunk már fel Pestre.

Mindenesetre még kérdezősködöm, van rá pár napom.

2010. nov. 24. 08:57
 14/42 anonim ***** válasza:
IC-n nem lehet kutyát szállítani ez 100%. Hogy a patkánnyal megpróbálkozol-e, azt te döntöd el, erről nem tudok pontos infót. Egyébként szerintem nagyon semmire nem kell felkészítened a patkányokat, nem hiszem, hogy bármilyen megrázkódtatást jelent ilyen kis állatoknak egy vonat út.
2010. nov. 24. 09:00
 15/42 anonim ***** válasza:
Kevesen láttak még igazi cuki patikat, ezért nem értik a rajongásunkat .. :) Pedig semmi borzasztó nincs rajtuk, sőt.... egyetlen rágcsáló sem képes olyan mély kapcsolatot kialakítani a gazdájával, mint a patkányok. És okosak, viccesek, ragaszkodóak, kedvesek.... szerintem nincs jobb háziállat a patkánynál.
2010. nov. 24. 09:00
 16/42 anonim ***** válasza:

Én a kocsira szavaznék mégis. Megkérném az ismerőst, hogy ugyan Géza vigyél már el Pestre, kifizetem a benzint meg kapsz egy ötöst mellé, vagy valamennyit.

Szerintem ez volna a legjobb.

2010. nov. 24. 09:04
 17/42 anonim ***** válasza:

Én vagyok a patkány fóbiás. Csak azért írtam, hogy számíts rá, hogy nem rajonganak majd körül az utasok.

Elhiszem, én hogy jó házi állatka lehet egy patkány, de mivel én komolyan fóbiásan félek tőlük ezért biztos nem örülnék, hogy a vonaton valaki mellettem visz egyet.

A patkány tartók, meg akiknek nincs semmilyen fóbiájuk azok, nem tudják megérteni, hogy ez mekkora stresszt jelent egy olyannak mint én:S

2010. nov. 24. 09:08
 18/42 anonim ***** válasza:

Kedves patkányfóbiás válaszoló,

látatlanban garantálom neked, hogy ha meglátnád az én pici patkányaimat, elmúlna a fóbiád azonnal :)

2010. nov. 24. 09:13
 19/42 A kérdező kommentje:

Abba bele sem akarok menni, hogy mennyire imádom a patkányokat) És hogy miért is imádom ennyire őket) Akinek van az tudja, a többieket pedig nem próbálom meggyőzni erről, tessék beszerezni párat és meglátják ha akarják)

Nem akarom túlparázni ezt a dolgot a szállítással, de azért jobbnak látom ha körbekérdezek hátha van valakinek valamilyen tapasztalata, jó tanácsa.

A nagyobbik patim ráadásul kicsit gyengébb idegrendszerű és kivan a hangos dolgoktól, ezért is szeretnék egy viszonylag csendesebb vonaton utazni. Amire van példa ugyan, de az egyikre nem vihetem fel, a másikról meg nem tudom, hogy merre jár és mikor. :P

2010. nov. 24. 09:17
 20/42 anonim ***** válasza:

Azt kötve hiszem. Már volt ilyen próbálkozás. Sőt volt, h csak azért mentem be egy kisállat kereskedésbe, h megnézzem a patkányokat, de akkor is levert a víz és inkább kijöttem.

A fehér, meg tarka patkányok még csak-csak, de azok a szürkék amik, olyanok mint a csatorna szökevények na azt meg se bírnám nézni.

De próbáljatok meg feltenni képet róla, megpróbálom megnézni. Hátha. Nagyon szeretném legyőzni de nem meg.:S

2010. nov. 24. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!