Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szeretnék egy kisállatot nem...

Szeretnék egy kisállatot nem túl drágát és nem is nagyon átlagosat és nem picit, amit magamhoz szoktathatok. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék hörcsögöt tengerimalacot nyulat esetleg valami patkány félére gondotlam.
2009. jan. 12. 18:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
a három patkányos válaszoló vagyok. végülis mit választottál?
2009. jan. 16. 04:52
 22/25 A kérdező kommentje:
még nem döntöttem:)de patkányra hajlok csak nem sima fehér szürkét szeretnék.
2009. jan. 16. 14:46
 23/25 anonim ***** válasza:

a csuklyás patkány fekete-fehér színű, szép nagyra nő. az enyéim kb. 30 cm plusz a farka is kbl ugyanennyi. kb. fél kiló, kicsit több talán. és nem azért, mert kövér :) de az a lényeg, hogy mindenképpen kettőt vigyél. igazából most tervezek egy újabb almot, ha neked ráér kb. két hónapot, akkor adok azokból:)

(hárompatkányos:)

2009. jan. 17. 00:35
 24/25 A kérdező kommentje:
csak sima patkánya nagyanyámnak is van:D
2009. jan. 17. 07:17
 25/25 anonim válasza:
Pedig a vadászgörény, ha sokat foglalkoznak vele nagyon ragaszkodó, és írtó okos is. Ráadásul ha vinni akarod magaddal, akár a zsebedben is elfér. Én tudom, nekem volt egy, még félig vad, és én nagyon szerettem.
2009. jan. 17. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!