Szeretnék egy kisállatot nem túl drágát és nem is nagyon átlagosat és nem picit, amit magamhoz szoktathatok. Van ötletetek?
Figyelt kérdés
nem szeretnék hörcsögöt tengerimalacot nyulat esetleg valami patkány félére gondotlam.2009. jan. 12. 18:37
1/25 anonim válasza:
mi az hogy nem átlagosat????egy patkány szerintem nem jó ötlet rengeteg betegséget terjeszt.Mondjuk egy cica???????
2/25 anonim válasza:
Ezek az állatok nem átlagosak,éppen hogy a patkány,büdös,piszkos.ronda,undorító féreg! Mondjuk egy görény,az nem átlagos!=D
3/25 anonim válasza:
a cica jó ötlet, de akár egy kis termetű kutya, vagy talán vadász görény?
4/25 anonim válasza:
Csuklyás patkány, szerintem megfelelő lenne.
5/25 anonim válasza:
Egy papagájt hangutánzásra is tudsz tanítani, ha van hozzá kedved és időd. Ha tőlem veszel, akkor a tehetséget garantálom, mert az egyik tesó, akivel foglalkozom így, nagyon ügyesen tanul szavakat utánozni, a többiekkel nem foglalkozom így, de nagyon tehetséges, és jó genetikai örökséget kaptak a szülőktől :-)
6/25 anonim válasza:
Ha te patkányt szeretnél,vegyél azt,bár nekem nincsen de köztudott hogy nagyon intelligensek az egyik arcnak volt az ismerőseim közül és nagyon cukorka volt:-) ja és nem volt büdös meg szaros,nem terjeszetett fertőzéseket mivel nem a csatornából halászták ki:DD
7/25 anonim válasza:
Hát, szerintem a nem túl átlagos és a nem túl drága két olyan opció, ami csaknem kizárja egymást. A patkány nagyon intelligens, nem rossz döntés, viszont a számára megfelelő hely kialakítása költséges lehet.
8/25 A kérdező kommentje:
olyat szeretnék amit tudnék magammal hordozni és a szobámban lehetne.. a görényt nem csípem mert elég nehéz vele bánni és szeleburdi.
2009. jan. 12. 19:39
9/25 anonim válasza:
Nyulat semmiképp sem, azok nem szorongatni való állatkák. Önfejűek, utálják, ha felveszik őket és rengeteget kell velük törődni, sokat költeni rájuk. Nekem kettő van, lesz majd még harmadik is, de másoknak nem ajánlanám.
10/25 anonim válasza:
Előző vagyok... legyen degud, róluk csak jót hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!