Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szeretnék egy kisállatot nem...

Szeretnék egy kisállatot nem túl drágát és nem is nagyon átlagosat és nem picit, amit magamhoz szoktathatok. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék hörcsögöt tengerimalacot nyulat esetleg valami patkány félére gondotlam.
2009. jan. 12. 18:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hova szeretnél te egy háziállatot magaddal hordozni?

Ha sétáltatni, akkor azt lehet kutyát, görényt, talán macskát vagy más kisemlőst is, én már nagyobb papagájok számára is láttam "sétáltató felszerelést" (bár biztos érdekes lehet velük végigmenni az utcán, de egyszer kipróbálom, ha van nimfára való :-)

2009. jan. 12. 19:46
 12/25 A kérdező kommentje:
nyulam, degum volt...jó tudom nehéz a döntés:D
2009. jan. 12. 19:46
 13/25 A kérdező kommentje:
elég nagy házunk van és különböző helységekbe nyáron persze akár kint..kutya, macska kilőve:D
2009. jan. 12. 19:52
 14/25 anonim válasza:
100%

nekem egy shih-tzu kutyusom van, nagyon aranyos kis állat.:D

semmi gond nincs vele, általában nagyon okos (fajtajellemző) és már a 2.héten szobatiszta!!!!lehet mindenhova magaddal vinni. tudja mikor kell játszani és mikor van megállj!:P

(a york shier terrier is ilyen)

2009. jan. 12. 21:18
 15/25 anonim ***** válasza:

istenem, mekkora baromság már megint, hogy a patkány betegséget terjeszt! csak a csatornapatkány terjeszthet, de nyilván senki sem onnan szedi!!!

nekem három csuklyás patkányom van, szerezz be azt, nagyon jópofák, kivételesen értelmesek, ragaszkodóak, mindenképp ragaszkodj ahhoz hogy fiút kapj, és tenyésztőtől hozzál, ne állatkereskedésből! olyan mint egy kiskutya, és úgy dorombol mint egy kiscica. még anyukám is imádja!!! :)

robin

2009. jan. 13. 02:41
 16/25 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is először a vadászgörényre szavaztam volna,de azt kilőtted.

MOst hallottam egy új kollégámtól,ő húsnyulat tart háziállatként,hogy borzasztóan okos jószág,nem mellesleg szobatiszta,és tündér,de harap,ha valami nem tetszik neki.

Én ezt is javasolnám,de a harapás miatt gondold meg.

Nekem cicám,anyuméknak német juhász-medveölő keverék "pici" 70kg-s kutyuja van.A kutyus olyan,amilyet egy ember elképzel magának,ha kell akkor védelmez,úgy van tanítva,ha kell játszik a gyerekekkel,és nem bántja őket,ha kell,olyan mint egy plüssmackó,borzasztóan szeretet igényes.

Az én félperzsa cicóm dettó,annyi különbséggel,hogy 70 helyett 3 kg,ha rám fekszik,nem fulladok meg alatta,viszont hiába vágom,borzasztóan éles a karma,és ha valami nem tetszik neki....?!

Összegezve a dolgot:Én vagy egy shar-pei kutyust javasolnék,két barátomnak is az van,nem is nagy,nem is kicsi,éppen megfelelő,vagy egy fajtatiszta cicust,akit lehet dögönyözni.

A cicám mellé még van két nimfám is,de az éles csőrük miatt nem nagyon merem őket dögönyözni.

A te döntésed.

Melody

2009. jan. 13. 15:24
 17/25 anonim ***** válasza:

Közönséges házinyúlnak mondjuk azt a keverék nyulat, amit evés céljára tartunk és nem húsnyúlnak... Nekem is van egy házinyuszim, meg egy törpén, és nem lesz magától okos és kedves. Az, hogy harap, baj, mert nem szabadna neki, nincs megnevelve.

És a kérdező valami 'igénytelenebb' és olcsóbb állatot szeretne, amit felvehet.

2009. jan. 13. 16:50
 18/25 A kérdező kommentje:
Igen, igen azért írtam hogy valami patkányfélét. Köszönöm a válaszokat de a kutya-macska-madár nem ebbe a családba tartozik.szerintem.
2009. jan. 13. 19:08
 19/25 anonim ***** válasza:
akkor mindenképp tenyésztőtől fiatalon vásárolt hím patkány!!! igazi társ lesz. javaslom, hogy kettőt szerezz be, mert hordaállat, egyedül nagyon hamar szomi meg depi lesz:( akkor is, ha tudsz vele foglalkozni. ha a gazdi egész nap nincs otthon, akkor szegény csak fekszik egyedül és a sarokban kuksol.
2009. jan. 13. 21:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha patkányfélére gondolsz akkor a degut ajánlanám neked. Tündéri kis jószágok:) Aztán kisméretű kutyák között van a törpe pincser (nekem is van^.^)

jaa és még a csuklyás patkány, és a csincsilla!

2009. jan. 15. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!