Mire érdemes figyelni a kiállat kereskedésből származó, hörcsögök megvételekor? Mit kell figyelni a hörcsögön?
A szőre dús, egészséges, ápolt legyen, a höri legyen életvidám, szaladjáljon, játszon. Ne borzolja fel a szőrét, ha ébren van, ne kuporogjon a sarokban.
Ne legyen túl vad, ijedős, az nehezen szelidíthető.
Ne legyenek rajta látható sérülések.
Köszi a válaszokat!
Még lenne egy kérdésem:
Hogyan különböztetem meg a kicsi törpe- és a kicsi aranyhörit?
Mert nem szeretném ha azt mondanák, hogy ez egy felnőtt törpehöri megveszem erre nő és kiderül, hogy aranyhörcsög :S
Sajna egyik b.nőmmel ez történt.
Leírnátok?
Ja és, hogyan különböztetem meg az ugyanakkora méretű törpe- és aranyhörit??????
Kössszzii!
Ha dszungit veszel, akkor azoknál az esetek 90%-ában van egy csík a hátuk közepén. Kicsin, nagyon, mindig. A fehér dzsungik nagy része is legalább a háta közepén egy kicsit sötétebb. [link]
A roborovszki törpehörcsögből én még csak zsemleszínűt láttam, a szeme fölött két fehér folttal. [link]
Az aranyhörcsög nagyobb, általában más mintájú. Teljesen fekete, vagy krémszínű, vadas, ugyanez a minta szürkében, de foltos is lehet.
Szerintem egy méretben a fiatal aranyhörcsög van a kifejlett törpehörivel. De azt azért látod, hogy egy hörcsög mikor kicsi, mert nagy a feje, kis eleven. Látszik rajta, hogy kölyök.
Aranyhörik:
:D [link]
Ez pedig kicsi dzsungi, még nem leválasztható. Látszik, hogy nagy a feje a testéhez képest. [link]
Kis roborovszkik: [link]
Ez már talán vihető korú: [link]
Ekkorán vidd el: [link]
Nagyon köszönöm a linkeket+ a hasznos tanácsot is!:)
Felpontoztalak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!