Mennyi idős törpehörit érdemes megvenni kereskedésből?
ehát h mikor van az, h nem is öreg ahhoz h megvedd? Van olyan h az eladó fiatalabbnak mondja?
És még annyit, h kinéztem egy ketrecet 3500-ért a kereskedésben, 40/50cm-25cm körül lehet, de lehet picit kisebb, van egy emelete, kihúzható tálcás (vagy nem tudom h hívják.:)) szerintetek ez megfelelő neki? csak még azon is aggódok, h a háza is meg a mókuskerék is műanyag? szétrágja?:/
Előre is kiöszönöm! :)
Szerintem olyan 2-3 hónaposat. Azért praktikus, mert akkor még magadhoz tudod szoktatni. Mi 4 hónaposan vettük és simogatható, kézben tartható, nem fut el előlünk stb.
Amúgy sok szerencsét a höri választáshoz! ;)
nagyon szépen köszönöm! remélem jó választás lesz:)
És a ketrecről mi a véleményed?:) a mérete sajnos nem pontos..:/
köszönöm! és méretre jó?
Meg néztem, h nincs-e vízszintes drótozása, h tudjon majd mászkálni, de nem volt, annyi, h mivel emeletes, a lépcső ilyen frótos vmi, ami olyan mint a ketrec oldala, tehát úgy néz ki, csak keskeny, és vízszintes. Mármint értitek.:)
sajnos a közelben nem tudok tenyésztőt, pedig eredetileg én is úgy szerettem vna, de neten se találtam....szóval marad a kereskedés.:/
Köszönöm a válaszokat, és sok boldogságot a hörivel^^ éljen sokáig! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!