Japán fehérhasú mókus?
Miért halt meg az japán fehérhasú mókusom :'(
Etettük. De sajna 2 napig nem tudtunk neki adni kaját.
Mi baja lehetett?
És ha nem önszántából nem volt otthon, hanem a szüleivel utazott valahova, akkor mi van? Honnan a fenéből tudhatta volna hogy 2 nap alatt meghal az az állat? A legtöbb állat ennyit simán kibír. Feltételezem vize az volt.
Ne bántsátok, elég nagy baj neki, hogy meghalt a kedvenc kis mókusa. Lehet, hogy rohanni kellett, nem ért rá megetetni, nem jutott eszébe, hogy rakjon az állatnak oda elég kaját, akármi is lehetett. És az sem biztos hogy a mókus a kajahiány miatt halt meg.
Lehet, hogy csak ugrott egy szaltót és kitört a nyaka, akármi is lehet :/
De már eltemettem.
Ja és volt nála kaja mert mindig van nála kaja tehát annyit ehet amennyit akar csak nem adtam még neki pluszba.Mert van neki még ilyen mogyoró adagoló tehát volt kajája.
Az utolsó előttinek igaza van.
akkor sem normális dolog napokra egyedül hagyni az állatokat.
nekem ha van állatom, akkor úgy kombinálok, hogy nem megyek több napra olyan helyre, ahova nem vihetem magammal.
mikor nem volt éppen semmilyen háziállatom, akkor mentem ahova akartam, de mióta megint van, azóta máshogy alakítom a dolgokat, mert felelősséget vállaltam érte. normális ember az állatait sem hagyja magára egy fél napnál tovább, mint ahogy a gyerekeit sem.
A mókusnak volt kajája. Valószínűleg valami más baja volt.
Egyébként barátom apjának is voltak mókusai régen, és az egyik 2 hónapig élt, a másik meg több évig. Biztos valami betegsége volt annak is, de nem látszott rajta semmi, az is egyik napról a másikra hirtelen halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!