Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tegnap kaptam egy hörcsögöt. ...

Tegnap kaptam egy hörcsögöt. Az normális hogy a mai nap folyamán reggel jött csak ki az odujából?

Figyelt kérdés
Sosem volt még hörcsögöm, illetve tegnap szép lassan próbáltam hozzáérni de nyilván még nagyon új neki a hely meg fél is. De ma 1x jött csak ki.
2024. jún. 4. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Legyél türelemmel. Amúgy éjszaka lesz aktívabb.
2024. jún. 4. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A hörcsög inkább éjszakai állat, ezért nappal kevésbé aktív, és ha nem jön ki magától nappal akkor ne is piszkáld.
2024. jún. 4. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát most még félős
2024. jún. 4. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kell neki legalább 1-2 hét mire megszokja a helyét, az első 1 hétben várhatóan igen visszahúzódó is lesz, mert mint zsákmányállat mindenben a veszélyt keresi, minden új. Éhen nem fog halni, legfeljebb akkor eszik, megy felfedezőútra, amikor úgy érzi hogy nincs a közelben veszély, senki nem figyeli.
2024. jún. 4. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként minden forgácscserénél (vagy alom) újra félős lesz egy napig, amíg újra be nem lakja a helyét.
2024. jún. 4. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek most megnyugodtam hogy minden rendben:)
2024. jún. 4. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:
A Hörcsögmentés hivatalos weboldalát érdemes átolvasni. Ott elég sok hasznos információ fent van. Hörcsög.info :)
2024. jún. 5. 07:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Esti malac, miattuk lett nagyszemű a bagoly. Ne babráld nappal, este szeret virgonckodni, mint a macska.
2024. jún. 8. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!