Tengerimalac vagy törpenyúl? Előnyök, hátrányok?
Figyelt kérdés
Melyiket jobb tartani és miért? Melyiknek mi a nehézsége?ápr. 14. 14:39
11/15 anonim válasza:
Nyulazok*. ...egy bélleállás nyusziknál nem nagyon áll meg 100.000ft alatt. Pl
12/15 A kérdező kommentje:
Úgy vettem ki a szavatokból, hogy a nyuszik kényesebbek.
Nem ez alapján döntök, természetesen utána nézek majd mindennek, de érdekeltek saját tapasztalatok.
Köszönöm mindenkinek.
Az nagyon durva amúgy, hogy a nyusziknak random le tud állni a belük.
ápr. 14. 19:05
13/15 anonim válasza:
A tengerimalacoknál is létező probléma a bélleállás, ugyanúgy földről legelő fűevő kisemlősök. Amúgy nem teljesen random a bélleállás, mindig van valami mögöttes ok, csak nem mindig derül ki, hogy micsoda. Ez lehet rossz táplálás, stressz, koplalás és más okok. A stressz többek között például nem mindig egyértelmű.
14/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
ápr. 14. 20:56
15/15 anonim válasza:
Készítettem egy linkgyűjteményt, olyan weboldalakból, cikkekből, szövegekből és videókból, amire egy tengerimalac gazdinak szüksége lehet:
A link mögött egy PDF fájl van közvetlen letöltéssel, ha gondolod nézd át, hátha kapsz hasznos információt belőle. Ezen kívül akárki átnézheti, van benne link tartással, táplálással, egészséggel, viselkedéssel és szaporodással kapcsolatban, bármelyik kezdő és haladó tengerimalac tartónak hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!