Tengerimalac vagy törpenyúl?
1 óra foglalkozás nagyon kevés mindkettő állatnak, illetve nyusziból is 2 kéne.
Inkább hörcsögöt ajánlok.
Először is.
A napi 1 óra elmegy a napi takarítással, meg etetés, itatással.
A mindennapi 3 óra a tengerimalacoknak elég lenne, ha jó nagy minimum 140-es ketrece van a 2 malacnak.
1 nyúlnak, naponta minimum 5-6 órát szabadon kell lennie, hogy mozoghasson. 1 óra az édeskevés bármire is.
A nyuszinak is párban lenne jó, szóval ha csak egyet tartanál, én ezt kapásból kilőném. Mindamellett, hogy ahogy írta más is, jó pár óra szabadon futkosás kell a nyusziknak, egy óra semmire se elég. Az a tengerimalachoz is kevés lenne. Az állat meg nem fogja megérteni, hogy neked hétvégén több időd lesz.
A két általad felhozott állat nagyon szociális, szükségük és igényük van a társaságra. Miért nem választasz olyat, ami passzívabb? A hörcsög pl nem igényel szerintem annyi aktív törődést, neki nem lesz baj, ha nincs napi több órát vele foglalkozva. De nem vagyok hörcsögszakértő, szóval ha valaki meg tud cáfolni vagy akár igazolni, annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!