Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Gennyes méhgyulladás tengerima...

Gennyes méhgyulladás tengerimalacnál? Ha igen, milyen tünetei vannak?

Figyelt kérdés
Malackám lassan egy hete alig eszik,a kígyóuborkát,amiért idáig majd' megőrült,elutasítja.Voltunk vele állatorvosnál,nem tudott semmi konkrét bajt megállapítani,egyenlőre vitaminos/antibiotikumos-injekció kúrán van.Kicsit kevésbé élénk.Más szemmel látható baja nincs.Vajon helyre fog jönni a szuriktól?(Doki azt mondta,ha nem javul vigyük el uh-ra,mert lehet,hogy petefészekcisztája/gennyes méhgyulladása van.)
2010. okt. 26. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy az állatorvos ért rágcsálókhoz? A petefészekcisztát tengerimalacoknál az orvos ki tudja tapintani már kezdeti stádiumban is.
2010. okt. 26. 17:56
 2/2 anonim válasza:

Az enyémmel is volt ilyen "probléma", csak nálunk uborka helyett a sárgarépát nem ette meg.

De egészen egyszerű okból: megunta.

Amikor beadtam neki az uborkát vagy a salátát, akkor azokat ugyanolyan sebességgel elkezdte betömni, mint anno a sárgarépát. :D

Szóval, lehet, hogy csak szimplán túl sok uborkát kapott az utóbbi időben. Gondolom Te sem szereted, ha mindennap ugyanazt kell enned. :D

Ha rendesen eszik, és ugyanúgy viselkedik, akkor semmi baja. Ha tényleg nem olyan élénk, akkor tényleg érdemes elvinni egy olyan állatorvoshoz, aki ÉRT is hozzá. Az ilyen pedig ritka...

Így hirtelen a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi karának a kisállatklinikáját tudom ajánlani, ott elvileg még értenek is hozzá, negatív tapasztalatot még nem hallottam róluk:

[link]

"Az egzotikus osztályon kisemlősök, madarak és hüllők betegségeire szakosodott állatorvosok rendelnek minden hétköznap 10:00-17:30 óra között."

Remélem tudtam segíteni!

2010. okt. 27. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!