Gennyes méhgyulladás tengerimalacnál? Ha igen, milyen tünetei vannak?
Az enyémmel is volt ilyen "probléma", csak nálunk uborka helyett a sárgarépát nem ette meg.
De egészen egyszerű okból: megunta.
Amikor beadtam neki az uborkát vagy a salátát, akkor azokat ugyanolyan sebességgel elkezdte betömni, mint anno a sárgarépát. :D
Szóval, lehet, hogy csak szimplán túl sok uborkát kapott az utóbbi időben. Gondolom Te sem szereted, ha mindennap ugyanazt kell enned. :D
Ha rendesen eszik, és ugyanúgy viselkedik, akkor semmi baja. Ha tényleg nem olyan élénk, akkor tényleg érdemes elvinni egy olyan állatorvoshoz, aki ÉRT is hozzá. Az ilyen pedig ritka...
Így hirtelen a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi karának a kisállatklinikáját tudom ajánlani, ott elvileg még értenek is hozzá, negatív tapasztalatot még nem hallottam róluk:
"Az egzotikus osztályon kisemlősök, madarak és hüllők betegségeire szakosodott állatorvosok rendelnek minden hétköznap 10:00-17:30 óra között."
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!