Tengerimalacnál normális, ha vérzik?
Figyelt kérdés
Nem az én állatkám, most vettem rajta észre. Úgy tudom, fiú, kb. 3 éves, két hátsó lába elött van egy olyan akármi, olyan, mintha cicije lenne, de csak 1 van, és nagyon vérzik neki.2011. febr. 18. 22:37
1/12 anonim válasza:
akkor valószínűleg az a heréje, és valahogy leszakadt neki, el fog vérezni szegény :(
ha tudod vidd azonnal állatorvoshoz
2/12 anonim válasza:
jajj ne! vidd orvoshoz ha megéli a holnapot nekem így halt meg az egyik malackám mert én is későn vettem észre :S
3/12 anonim válasza:
Azonnal orvoshoz kell vinni!!!
5/12 anonim válasza:
az a heréje,megvághatta valamivel
mi van vele? látta orvos? él még?
6/12 A kérdező kommentje:
Él még, hétfőn viszi el a hugom állatorvoshoz...
2011. febr. 20. 09:41
7/12 anonim válasza:
Ennyi eszed van neked is, a menstruáló nőkön meg hasonló állapotban lévő nőstény állatokon kívül semminél nem normális, ha vérzik. Te szoktál spontán vérezni? Na ugye. Meg egyáltalán, ha valami nagyon vérzik, az baj. Esküszöm, jogosítvány kéne az állattartáshoz...
8/12 A kérdező kommentje:
Ma vitte el, daganata volt, megműtötték, összevarrták, még alszik szegényke.
2011. febr. 25. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!