Tengerimalacot hol érdemes tartani?
Nem tudom...
A fa ládát sem tartom annyira jónak. Szóval nincs kapcsolata a külvilággal, és ha egyedül van, akkor ez fontos. A ketrecből az enyém rendszeresen nézelődik, feláll a szélére és bambul. Látja, ahogy járunk-kelünk, stb..
Én inkább gyűjtenék még ketrecre.
Egyébként lehet kapni komplett szetteket (itató,nagy ketrec, ház, kezdő adag széna, forgács) 9900 Ft-ért is, már láttam. Az egyáltalán nem sok.
az enyémnek nyitva van a ketrec ajtó, mégse jön ki, olyan kis beszari :D
de hazamenni profin tud :D
inkább ketrecet vegyél neki, én is azt mondom, mert az jobban szellőzik, több kapcsolata lehet a külvilággal, nem tompulnak úgy el az érzékei.
persze annyiból nem oké, hogy amikor megijed, akkor viharos gyorsasággal fut egy kört, és kicsapja a forgácsot, de azt össze lehet porszívózni fél perc alatt, vagy visszateszed kézzel azt a kis mennyiséget.
hát expressz oldalán nagyon olcsón használtan be lehet szerezni. Akváriumba tartom és ha kiveszed szőnyegre ne tedd!!!Olyan helyre tedd amit fel lehet mosni vagy könnyen ki lehet mosni és nem sajnálod. Ketrecet azért nem szeretem mert ahogy ugrál örömében :) kiszórja a forgácsot is.
Hosszú életű egy malac, és sok törődést igényel!!!
Én egy ilyet kreáltam neki bútorlapból, meg obiban régen vettem nyúl rácsot az volt itthon, és az van az elején.
Hát teteje nincs, de nem ugrik ki a malacka.
55 x 120 x 40cm
55cm magas, abból nem tud kiugrani. 30cm-ből még kiugrott :)
Ez ilyen. Jó, nincs alatta forgács, mert még nem vettem, de az mindegy. És lehet tálcákat rakni alá :)
Egyébként nagyon sokat piszkít, és sokat eszik is.
Igazi disznóólat csinál pillanatok alatt. Ez nem vicc :)
Tegnap csináltam bútorlapból azt a dobozt, és már telekakálta az egészet. Nem csak egy sarokba megy, hanem mindenhova. Az nem jó ha nincs alja, még ha kő padló van, akkoris únni fogod azt felmosni, szóval minimum valami műanyag tálcát rakjál alá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!