érdemes tengerimalacot tartani? :D
:D
én nagyon szeretnék csak hát ha éjszaka elkezd vinnyogni:S
bár a takarítással gond nem lenne:D
Szerintem nagyon édes, és nem is büdösek!!
Nyugodtan lehet vele aludni!!
De ha teheted külön szobába rakd!!De ha nincs rá món akkkor a szobád!!:D
Persze! :)
Én csak ajánlani tudom a tengerimalacokat, bárkinek, akinek kisállatra van szüksége. Tévedés, hogy büdös lenne, nagyon érdekes illata van, én nagyon szeretem :) Ilyen lehet az anyukák számára a babáik illata :) Ráadásul imádja, ha etetés után, az alvás előtt odamegyek megsimogatni őt, vagy elmesélem, hogy mi történt velem aznap. Van, hogy úgy tanulok, hogy az ölemben fekszik. Nem is kell sokszor takarítani, egy héten úgy kétszer, egy-egy ilyen "esemény" is cakkompakk fél óra... :) Este nem szokott semmilyen zajt sem csapni, csak amikor lefekszem, hallom, hogy eszik, ropogtatja a tápot... :) Azon szoktam elaludni. :) Még ezer dolog van, amiért érdemes tartani őket, majd te is kitapasztalod szépen :)
[morcsó]
Akváriumban van?ÉS legalább mekkora az a "bazi nagy"??
Nem akarlak megsérteni de állat kínzás terráriumban tartani őt/őket mert ijedősebbek lesznek nem szellőzik rendesen stb,a vizes ronggyal nem lesz tiszta az alja és meg telepedhet gomba is ami halálos lehet a tengerimalacod számára,Minél előbb vegyél neki egy legfeljebb 80x40x30 as ketrecet aminek az ára kb olyan 7 ezer,én nekem 100x50x40-es van ami 10 ezer volt meg vannak olyan üzletek ahol az alig 80 as ketrec 14 ezer ft ba került
Fressnapfban vettem én a nagy ketrecem.
Nem szekálás kép írtam le,csak segíteni akarok neked és a malacodnak,hogy ne csak 2 vagy 3 évig éljen ha nem legalább a duplájáig vagy annál tovább éljen.
Remélem nem haragszol,hogy leírtam véleményem.És hogy honnan tudom?Nem vagyok tenyésztő se évek óta tartó tengerimalac gazda,3 hónapja vannak malacaim elsőnek vettem egy fiút meg 1 lányt,a lány holnap lesz 1 hete,hogy megszülte kölykeit akik 4-en vannak és csuda szépek,na szóval én innen tudok sok mindent-----> www.gemon.ro.Szinte minden megragadt a fejemben amiket eddig elolvastam.
Remélem hasznodra fog válni.
Üdv egy 15 éves fiú Budapestről 3 ker-ből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!