Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » érdemes tengerimalacot tartani...

érdemes tengerimalacot tartani? :D

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Vinnyog, büdös és sokat kell takarítani :D amúgy cuki^^
2010. febr. 6. 19:03
 2/9 A kérdező kommentje:

:D

én nagyon szeretnék csak hát ha éjszaka elkezd vinnyogni:S

bár a takarítással gond nem lenne:D

2010. febr. 6. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább törpenyuszit tarts. Nagyon cuki, és emm hangja nincs.
2010. febr. 6. 19:15
 4/9 A kérdező kommentje:
sajnos egy nyuszi nem férne el:S
2010. febr. 6. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy tengerimalacom es ejszaka sosem sipol.Mert azt vinnyogasnak nem lehet mondani.Szerintem erdemes,mert nagyon edes es nagyon szeretni valo.Jo,hogy vannak vele is problemak,de meik allatal nincsennek.Amugy ha rendszeresen takaritod akkor nem lesz budos.Az viszont nagyon fontos,hogy ne adjal neki vizes fuvet,mert attol elpusztul.7,8 evig el de az enyem mar vagy 9,10 eves.
2010. febr. 7. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon édes, és nem is büdösek!!

Nyugodtan lehet vele aludni!!

De ha teheted külön szobába rakd!!De ha nincs rá món akkkor a szobád!!:D

2010. febr. 7. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze! :)

Én csak ajánlani tudom a tengerimalacokat, bárkinek, akinek kisállatra van szüksége. Tévedés, hogy büdös lenne, nagyon érdekes illata van, én nagyon szeretem :) Ilyen lehet az anyukák számára a babáik illata :) Ráadásul imádja, ha etetés után, az alvás előtt odamegyek megsimogatni őt, vagy elmesélem, hogy mi történt velem aznap. Van, hogy úgy tanulok, hogy az ölemben fekszik. Nem is kell sokszor takarítani, egy héten úgy kétszer, egy-egy ilyen "esemény" is cakkompakk fél óra... :) Este nem szokott semmilyen zajt sem csapni, csak amikor lefekszem, hallom, hogy eszik, ropogtatja a tápot... :) Azon szoktam elaludni. :) Még ezer dolog van, amiért érdemes tartani őket, majd te is kitapasztalod szépen :)

[morcsó]

2010. febr. 9. 13:15
 8/9 anonim válasza:
vinnyog??? ezt ki irta...?? dehogy vinnyog csak ha ehes de ejszaka olyan csugis.. nem ad semmien zajt es olyan cuki h megtudnad zabalni.... nekem van es olyan dragasag imadja a kenyeztetest.amugy meg ami a takaritast illeti nekem bazinagy akvariumom van amibe tartom es meg 10 perc se kell a takaritashoz.csak egy gumikesztyuvel kiveszed egy zacskoba az osszes forgacsot (almot) es aztan megtorolod a ketrecet/akvariumot vizes rongyal , teszel bele friss almot/forgacsot es kesz is van!
2010. jún. 12. 19:40
 9/9 anonim válasza:

Akváriumban van?ÉS legalább mekkora az a "bazi nagy"??

Nem akarlak megsérteni de állat kínzás terráriumban tartani őt/őket mert ijedősebbek lesznek nem szellőzik rendesen stb,a vizes ronggyal nem lesz tiszta az alja és meg telepedhet gomba is ami halálos lehet a tengerimalacod számára,Minél előbb vegyél neki egy legfeljebb 80x40x30 as ketrecet aminek az ára kb olyan 7 ezer,én nekem 100x50x40-es van ami 10 ezer volt meg vannak olyan üzletek ahol az alig 80 as ketrec 14 ezer ft ba került

Fressnapfban vettem én a nagy ketrecem.

Nem szekálás kép írtam le,csak segíteni akarok neked és a malacodnak,hogy ne csak 2 vagy 3 évig éljen ha nem legalább a duplájáig vagy annál tovább éljen.

Remélem nem haragszol,hogy leírtam véleményem.És hogy honnan tudom?Nem vagyok tenyésztő se évek óta tartó tengerimalac gazda,3 hónapja vannak malacaim elsőnek vettem egy fiút meg 1 lányt,a lány holnap lesz 1 hete,hogy megszülte kölykeit akik 4-en vannak és csuda szépek,na szóval én innen tudok sok mindent-----> www.gemon.ro.Szinte minden megragadt a fejemben amiket eddig elolvastam.

Remélem hasznodra fog válni.

Üdv egy 15 éves fiú Budapestről 3 ker-ből

2010. nov. 13. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!