A közeljövőben szeretnénk tengerimalacot venni, egyet vagy kettőt. Hol tudnánk olcsóbban ketrechez jutni? Mekkorát érdemes venni?
szia!nekem 3 cocim van(2 fiú, 1 lány)a fiuké házikészítésű(szal alig volt pár ezer a rács)
a lánymalackámé pedig IKEA-ból van két tároló doboz!
az egyik(alsó rész)műanyag,a felső meg fém rács(igazából ruha tároló dobozok de hát legyünk kreatívak...;))
és egybe raktuk őket és tökéletesen érzi magát a kis hölgy:)
a lány ketrece 4.000ft körül volt(és kb. 90×80-as a két tál)sok szerencsét a malackáidhoz!:)
Szia!
Köszönöm, hogy írtál. :)
Keresgélünk mi is, ötletek után is, hogy esetleg magunk csinálnánk meg a kis helyüket. :)
Nem tudnál esetleg fotót küldeni róla?
minimum 100x50 -es ketrecet vegyél legyen egy házikó in benne minden képpen
egy tengerimalacot KÍNZÁS
Szia!
Nekem van két 1 éves lány malackám nagy ketreccel, odúval, wc-vel. Szeretnék nekik új gazdit találni.
A ketrec eredeti árának töredékéért, odaadnék mindent.
Ha esetleg érdekel, írj privátot!
Fotókat is tudok küldeni.
Ha írnál, kérlek, azt itt is tűntesd fel, mert nem szeretnék olyanokkal levelezni, akik elolvassák a válaszomat itt, és poénból írogatnak.
Előre is köszi!
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:56:
Szia. Írtam neked emailt. Köszi, hogy írtál.
Szia!
Azt hiszem tárgytalan, én pesti vagyok.
Azért válnék meg tőlük, mert az elkövetkezendő 2 évben, nagy szükségem lesz a pénzre, az etetésük pedig nem olcsó, és mellettük még más állataim is vannak.
5 éve tartok már malacokat.
Köszönöm, hogy írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!