Egér és patkány be tud hatolni a házba a kéményen át?
És még valami, a #8-as részére, elgondolkodtatóul:
hallottál már mérgekről, elektromágneses sugárzásról /radioaktivitásról mint olyanról? És pszichoszomatikus megbetegedésekről, valamint hipochondriáról?
Csak azért teszem fel eme költői kérdést, hogy végiggondold a betegségek -nem elsősorban a tünetek, hanem a betegségek- valódi okát. (Ha most a baleseteket mint olyat leszámítjuk.)
Újmedicina (alias biologiKa).
Én is vettem ugyanezért három kisállattartó terráriumot, ugyane miatt a cél miatt, vagyis hogy jobban elvihessem Őket. De asszem ovatosnak kell lenni, vadak, a harapással vigyázni kell.
Ketrec az 1 cm-es rácslyukú ketrecből már kigyűrte magát az egér.
10# es választ (kérdező kommentje) nehéz volt végigolvasnom, de megtettem, mert vártam mikor jut el okfejtése a marxista dialektikáig. Sajnos nem jutott el addig. Leállt az oltásoknál és a "csaló" 🤣Pasteur-nál. Van az a polc ami annyira alacsonyan van, hogy nem nyúlunk le, bármi is van rajta. Most ezzel én is így vagyok kérdező esetében. Érték mindent de azért tovább irtom a kártékony, invazív sokszor bolhás egereket. Azokat is akik hozzám jönnek be mert a szomszéd 2 házzal odébb kirakta őket.
Jó egérgyüjtést! 8# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!