Tartalán úgy patkányt kisállatbarát albérletben, hogy addig még nem volt sose patkányod?
Igen.
Nekem már volt úgyhogy mondhatom, fel kell készülni a vizeletre és hogy bármit megrágnak amihez hozzáférnek.
A főbérlőt kellene sztem megkérdezni, ha eddig nem tetted. Azert mondjuk a díszhal is kisállat meg a német dog is.
Ok, hogy kisállat barát egy albi, de ha az én lakásom lenne akkor azért lehet szeretném ha rágcsálókat tartanának benne ha nem muszáj. Nyilván, kinek mi, de akkor már inkább egy macska vagy egy teknős..
Kimaradt a nem. Szóval nem szeretném. 😅
Éppen a szag miatt ami a vizelet miatt van. Tesómnak volt és sztem az akkor is büdös ha tisztán van tartva.
Nem, de nem a szagok miatt.
A patkányokkal nagyon sokat kell foglalkozni, én pedig egész tavasztól őszig kirandulok.
Simán. De tarthatnál pl. tűzhangyákat is, az sokkal bulibb, ha kiszöknek. 😂
Ha csótányokat tartasz és kiszöknek, az meg egy panelban fel se tűnik. 😂
a fiu patkányok büdösek, a nőstények meg antiszociálisak.
mindemellett, ki kell engedni őket a szobába szaladgálni, és akkor szétrágják az egészet.
nálunk lerágták a festéket a falról, a parkettaszegőt, villanyvezetékeket.
a fülesekről lelopták a szilikonharangot.
szeretnek olvasni is régi könyveket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!