Segítség? (Vagy valami)
10, én írtam a 4es választ.
A malackák nagyon szociálisak, ezt te is tudod, mert malacaid vannak. Én nyuszis vagyok, ők is nagyon szociálisak, ugyanúgy, ahogy a malacok, csak mellette még sokkal nagyobb a mozgásigényük is. Egyedül nem jó a nyuszóknak, de ha mégis egyedül van, irtó sok törődés kell neki. Mivel suliba is jársz, és gondolom szabadidődben sem csak a malacokkal vagy, a nyuszinak a töredék időd jut. Erre értem a tengődést.
Nekem 2en vannak a nyuszók, napi 3-4 órában így is aktív törődést igényelnek, plusz még több óra kintlétet, szabadon a lakásban.
Tényleg írjatok a nyúlmentésnek, örülni fognak, hogy addig is valakinél van a nyuszi, de megosztják az oldalukon a képét, és a leendő gazdival tarthatjátok a kapcsolatot, sőt, a kiírásba is betetethetitek, hogy szeretnétek időnként hallani a nyusziról. Ha a nővéred szereti a nyuszit, akkor meggyőzhető lesz, hogy ez a nyuszi számára ideális megoldás.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!