Meghalt a nyuszim mi lehetet az oka?
Figyelt kérdés
Oroszlán fejű törpe nyúl volt és állat kereskedésben vettem
Reggel nem volt semmi baja, aktív volt, evet és semmi jelét nem vettem észre hogy baj lenne.
Este arra keltem fel hogy haldoklik. Nehezen vette a levegőt, hörgöt.
Nagyon meglepő volt.
Pár percig még küzködöt. Aztán meghalt.
Nem tudom mit rontottam el, nagyon szeretük.
Annyit vettem észre hogy a hátsó lábai furák voltak.
Nagyon sokat ugrált a ketrecben. Talán rosszul ugrott és eltörte a lábát?
2023. aug. 12. 21:12
11/13 anonim válasza:
Nekifutott a ketrecnek? Sokat volt ketrecben? A ketrec arra való hogy esetleg néhány órára oda becsukd. Az állandó élettér egy nyúl számára ideális esetben egy 3-4 m2-es kifutó. Egy ketrecben alig tud 1-2 ugrást megtenni és máris a ketrec másik felében van.
12/13 A kérdező kommentje:
Estére zártuk be, mert féltem hogy meg rág valamit.
2023. aug. 22. 17:34
13/13 anonim válasza:
Utolsó,attól nem hal meg,hogy nekifut a ketrecnek! Sajnos a kereskedésből való állatok nagy része beteg,rossz immunrendszerű.Lehet,hogy E.Cuniculi fertőzésben halt meg(jó immunrendszerű állatokat nem betegít meg,a nyuszik 80%-a hordozó.A furcsa lábtartás ettől is lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!