Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan szelidítsem meg tengeri...

Hogyan szelidítsem meg tengerimalacaimat?

Figyelt kérdés
Az egyik lány kb. 1 éves, az ő lánya 3 hónapos. Nem tudom őket megsimogatni se, mert elfutnak. És ha kiengedem alig tudom megfogni.
2008. dec. 31. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
hát... a kislánnyal könnyebb dolog lesz mert kicsi gyorsan eltudod kapni sajnos egyetlen dolog van amivel megszelídítheted a SIMOGATÁS... pl gépezéskor legyen a öledben az egyik és simogasd :) az 1 éves hát azt már nehezebb mert idősebb nehezen szokik hozzá új dolgokhoz. De nála is csak a simogatás meg ha a saját kezedből adsz nekik enni pl minden este 7 kor ezt megszokják :) és már sokkal jobban ragaszkodnak hozzád (ubit vagy répát adj nekik) jól megmosva! és jelezd vmi hanggal ha közeledsz. Pl cuppogj :D mikor enni adsz nekik :)
2008. dec. 31. 14:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Az 1 éves az sokkal szelídebb, csak mióta kicsinyei születtek megvadult. De őt ölbe véve 1 filmet is végig nézhetek vele, mert nyugodtan marad, de a másikat ölbe veszem és már el is akar menni. Ki is ugrana. Ha eszik esetleg akkor tudom megsimogatni, de ő kiskora óta ilyen. Volt még 1 fiú testvére, de azt el kellett adnom, mert fiú. Vele is ugyanazt próbáltam és megszelidült egyszerre.
2008. dec. 31. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél hozzá kedves és simogasd.
2008. dec. 31. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves vagyok hozzá és simogatom. De ők mégse kedvesek hozzám.
2008. dec. 31. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy az idősebb tengericucu felé esetleg nagyon gyorsan,hírtelen nyúlsz ettől is megilyedhet. Vagy csak egyszerűen iylen ilyedős fajta! Sokat simigasd,sztem először még csak vedd ölbe és simogasd de ne engedd még el.Ha már nem lesz annyira féflénk akkor próbáld elengedni olyan helyen ,ahol nem tud elszökni,elf

utni.

2009. jan. 1. 01:05
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem első vagyok:D azért vad mert, félti a picinyeit... érted
2009. jan. 3. 11:07
 7/7 A kérdező kommentje:
De már nem pici a lánya. És mostanában inkább verekednek.
2009. jan. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!