Törpehörcsög lehet allergiás a ribizlire?
Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 16:46
2/11 anonim válasza:
Ilyen allergiáról még nem hallottam. De törpehörcsögnek nem ajánlott gyümölcsöt adni, könnyen cukorbeteg lehet tőle. Inkább zöldséget és magkeveréket adj neki napi szinten, illetve néhány naponta szárított rovarokat.
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor az volt a baj....
Nem tudtam, hogy nem ehet gyümölcsöt. Semmilyet?
2023. júl. 3. 19:43
5/11 anonim válasza:
Mondjuk ha állatot tartasz legalább olvass utána ez alap lenne.
6/11 A kérdező kommentje:
Van egy törpehörcsögös könyvem, semmi ilyen nincs benne, h nem ehet gyümölcsöt, csak "k" betűs zöldségeket, mert azok puffasztják.
2023. júl. 3. 20:17
7/11 anonim válasza:
Interneted is van ahogy látom, ott kicsit több infót találsz.
8/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem a neten, találtam egy jó cikket, ami felsorolja, h melyik gyümölcsöt eheti és melyiket nem. Áfonya, alma, egres, eper, körte, málna, ribizli, szeder...ezeket eheti. Az almán és az áfonyán kívül a többi mind szezonális, azokból úgyis keveset kap, de lehet maradok a paradicsomnál és az uborkánál, azokból a folyadékot is pótolni tudja.
2023. júl. 3. 20:24
9/11 anonim válasza:
Paprikát is adhatsz neki a miénk imádja.
10/11 anonim válasza:
Nem létezik olyan könyv, ami magyar nyelvű, és megfelelő információkat tartalmaz a hörcsög helyes tartásáról és táplálásáról. Sajnos... Az összes könyv borzasztó elavult információkkal van tele.
Kérlek, a horcsog.info oldalon olvasd el a menüpontok tartalmát. Ott vannak a leghasznosabb információk. Ez az egyetlen hiteles hörcsögös weboldal. És ahogy feljebb is írtam, a törpehörcsögnek egyáltalán nem ajánlott gyümölcsöt adni. Az ország egyetlen dzsungáriai törpehörcsög tenyésztője (Smallsteps) például egyenesen tiltja, hogy az állatai gyümölcsöt kapjanak az új gazdiknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!