Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mozdulatlan a törpehörcsögünk....

Mozdulatlan a törpehörcsögünk. = ( Olvastuk, hogy tudnak hibernálódni. Hogy tudhatnánk meg, hogy mi van szegénnyel? = (

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Van két aranyos, pár hónapos törpehörcsög. Mindketten fiúk. Egyikük pár napja alig bírja kinyitni a szemét, de langyos vizes vattával letisztogattuk. Ma estére mozdulatlan lett és nem tudjuk, hogy mi van szegénnyel. = ( Olvastuk, hogy létezik a hörcsögöknél olyan, hogy hibernáció. Nem tudjátok, hogyan tudnám megállapítani, hogy mi van vele? =( A másik hörcsög egészséges.
2010. okt. 11. 23:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Meg szeretném köszönni a gyors válaszokat az első néhány kommentelőnek.

Az utolsó kettőnek: ha tudtok olyan állatorvost mondani nekem, aki hétfő este 11kor rendel, akkor szívesen várom. Nem tudtuk, hogy mi van szegénnyel, mi történt vele este, ezért jobb nem jutott eszünkbe, mint bízni az emberek segítő szándékában és abban, hogy hátha többet tudnak erről nálunk.

Nem volt szükség orvosra. Ma fogjuk eltemetni őt.

2010. okt. 13. 11:49
 12/12 anonim válasza:
A törpehörcsög megtudd merevedni .Neten azt írták hogy akár 3 percig is.Képzeljétek.az enyém több mint fél óráig megvolt merevedve.Nem mozgott.nem csinált semmit.Azt hittem hogy meghalt..már lemondtam róla..és félóra után...csodák-csodájára.elkezdte rágni a szájában lévő magot..mozgott.ezt csak azért írom le, mert sok állatbarát nem vár..miután a kis kedvence megdermedt.pedig lehet hogy csak eljátsza hogy hallott.mint az enyém !
2012. aug. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!