Miért nem tud hibernálódni ill. elaludni a számítógép win 7 alatt?
Figyelt kérdés
Asus P5kpl-AM SE alaplapú számítógépem van és win 7 alatt se hibernálni se elaltatni nem tudom, xp alatt eltudott2010. nov. 11. 19:55
1/3 P.O.C. válasza:
Hát, ha már József Attila: Altató c. művét is próbáltad, akkor már nem tehetsz mást, mint hogy feltelepíted az alaplapodnak megfelelő chipset és ACPI driver-eket. ;)
2/3 P.O.C. válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Feltettem a Intel Chipset Inf Update Program V9.1.1.1014 for Windows XP 32bit/XP 64bit/Vista 32bit/Vista 64bit Win7 32bit/64bit pro és a ATK0110 driver for WindowsXP/Vista/Win7 32&64-bit drivert amibe egy filét bemásoltam a system32/driver könyvtárba de semmi
2010. nov. 11. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!