Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy fiu es lany horcsogot egy...

Egy fiu es lany horcsogot egy ketrecbe tartok. Szaporodnak,majd az utodok is szaporodnak egymassal es azok utodai is. Ez meddig fokozhato?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 16:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Addig, amíg életképesek a beltenyészet miatt, illetve amíg vérfürdőt nem rendeznek.
2023. máj. 2. 16:35
 2/14 A kérdező kommentje:
agresszivak,nagyon? adjam le a kisallatboltba inkabb es vegeyk masikat? vagy hogy lehet? vagy kettesevel kulon v fiuk lanyok kulon?
2023. máj. 2. 16:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
többet fogják marni egymást mint amennyit játszanának,szexelnének.Az apa kinyírja a kicsiket,a dominánsabb nőstény kibelezi az apát-ha mégis felnőne egy fészekalj,az anya kezdi el bántani a fiatalokat,hogy takarodjanak otthonról.
2023. máj. 2. 16:37
 4/14 A kérdező kommentje:

...ez eleg rosszul hangzik!!!

Ugyanez tengerimalacokkal?

2023. máj. 2. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A hörcsög magányos típus, felügyelt pároztatásra tedd csak őket egy helyre, egyébként külön. Simán megzabálják egymást a territórium miatt.
2023. máj. 2. 16:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
tedd őket külön egyesével. a hörcsögök magányos állatok.
2023. máj. 2. 16:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézz fel a Hörcsögmentés Facebook oldalára, hogy mennyi gazdát kereső hörcsög van, és gondolkozz el rajta, hogy muszáj-e szaporítanod őket.
2023. máj. 2. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is voltak régen hörcsögeim.Volt,hogy nem tudtam leadni kereskedésbe a kicsiket,mert teltház volt...Kivittem a természetbe és elengedtem őket.
2023. máj. 2. 17:44
 9/14 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Ha nem értesz hozza és/vagy nem tudsz mit kezdeni a szaporulattal akkor ne szaporítsd. Hörcsögöt amúgy is magában tartunk, magányos állat.

A tengerimalac egészen más téma. Az például szigorúan társas.

2023. máj. 2. 18:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Na akkor a malac lesz a nyero ha birjak a tarsasagot a kis rofik :) koszi! Hja azert kerdeztem meg elotte mielott nekem jonnek itt az allatvedok,hogy rendbe legyen minden, mert en se akarok rosszat nekik.
2023. máj. 2. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!