Miért kezdenek rögtön az állataim örökbeadásáról győzködni, ha említem hogy sok hörcsögöt tartok?
Bármi olyan közegben, ahol a felelős állattartás a norma, én megemlítem, hogy 10 hörcsögöm van megjelenik a feltételezés, hogy biztos rosszul tartom őket, inkább más gazdi kéne nekik, kérjem a Hörcsögmentés segítségét, stb. Meg egy valag útmutató. Ráadásul cseppet sem segítőkész hangsúlyban, kioktatóan.
Mindezt anélkül, hogy raktam volna képet a helyeikről. Holott a legkisebb terráriumom is 90x60-as, a legkisebb mókuskerekeim 33 cm átmérőjűek és egyik sem rácsos, az egyik oldaluk zárt, teljesen biztonságos, van fürdőhomok, csutkaalom egy üvegben, 15-20 cm vastagon az alom (vagy len, vagy forgács, vagy papír), van mindnek búvóhelye minimum 3, itató, etető, ráadásul nem is tartom együtt őket. Normális magkeveréket adok nekik, amiben rovar is van(nem tudom reklám-e megnevezni), az orvosi ellátásuk is rendben van. Nem szaporítok.
Komolyan, miért van az, hogy ha valakinek említem, hogy sokan vannak, akkor rögtön az az asszociáció, hogy biztosan nem jól gondoskodom róluk?
Felsejlik az emberek fejében egy kép egy nagy(?) hugyszagú terráriumról, amiben egymás hegyén hátán a hörcsögök, félig megevett kicsik maradványával.
Az esetek többségében ezzel lehet számolni ha valakinél gyűjtögető mennyiségű állat van.
A leírásod nem láttam még, arra számítottam, hogy mininum 50 hörcsögöd van :D
10 az nem is olyan sok, vagy hát úgy értem, hogy az még csak nem is olyan szám, hogy egyből arra kéne gondolni nincs elég helyed hozzá stb.
,,Pedig még gyakorizni is van időm :D"
Persze, hogy van időd , hiszen elhanyagolod őket és a velük való foglalkozás helyett internetezel. :D (vicc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!