A vadászgöréby mennyire büdös? Hörcsög, nyúl, macska, kutya van/volt már, őket rendesen ápoltam, velük nincs bajom, de attól tartok, hogy a görény nagyon szagos lenne.
Egy alap pézsmás bundaszaga mindig lesz, még akkor is ha már ivartalan. Ezt valaki vagy elviseli vagy nem. Fürdetni a szag miatt pedig nem szabad őket, mert akkor csak még inkább bundaszaguk lesz.
Valamint amikor büzzentenek az lehet olyan mint egy brutál gázbomba, de pár perc szellőztetéssel hamar elszáll.
A vadászgörények alapból nem büdösek, vagy hát csak úgy mint más állatok, de alapból úgymond nem az, viszont amikor megijednek, akkor büdik lehetnek
Szerintem ha ennyi állatod volt nem kell ezen aggódnod, nyugodtan tarts :)) nekem az egyik kedvenc állatom
Szerintem pedig alapbol eleg budosek. A baratnom tartott otthon 2 gorenyt, normalisan takaritotta a helyuket, illetve az egesz hazat is, mert szabadon jartak-keltek, de mindig volt egy ilyen alap eros allatszag. Nem is tudnam mihez hasonlitani, azota se ereztem meg ilyet. Szamomra kifejezetten taszito volt..:D
Van benti kutyam, de nincs ilyen szag nalunk, szerintem ezt egyszeruen nem lehet osszehasonlitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!