Egerek döglöttek a gipszkarton és a fal közé a hálószobában. Szörnyű büdös van. Mit lehet tenni?
Nem lehet megmaradni a szobában. Nem is alszunk már ott egy hete,de még mindig förtelmes büdös van. Én szívem szerint lebontanám a gipszkartont és levakoltatnám a falat. Egyszerűen képtelen lennék megmaradni úgy a szobában,hogy a falban egér tetemek vannak.
Elmúlik valaha a szag? Fertőzèseket terjeszthet így?
Mi lehetne a megoldás?
Vizesvödrös csapdát érdemes lehet megpróbálni, az rendre összefogja az egereket.
Pl. mint ez https://www.youtube.com/watch?v=FYRiws6I9xw
Családi házról van szó és csak a mi hálószobánkat érinti.
Igen,èlve lenne jó,de 12 csapdát tettünk le és egyszerűen nem jönnek ki, ezért tettünk be a nyílásba mérget, amiből viszont fogy.
Én lebontanám a falat, kikészítenék egy zárható, fedeles valamit (kosarat, vödröt, bármit, vagy tele vízzel teli vödröt és ahogy bontom a falat (szórnám bele az állatokat vagy a dobozba, vagy a vízzel teli vödörbe.)
Utóbbiba belefulladnak és kész (ásol egy gödröt valahol egy erdőben, beleszórod a tetemeket és kész), előbbi választása esetén pedig kivinném őket valahova messzire, erdőbe, mezőre, bárhova...
Ha élvefogót használsz, akkor feltételezem nem megyilkolni, elpusztítani akarod őket (mondjuk még ha ilyesmire is készülnél, nyilvánosan ezt akkor sem érdemes kiírni, mert hamar jelentenek a moderátoroknak és pikk-pakk nullára pontoznak az önkén(y/t)es igazságszolgáltatók)
Hova tudtátok tenni a mérget, ha állításod szerint a méreg fogy, de tetem nincs? Itt előbb utóbb mindenképp bontani kell úgy érzem, mert a tetemszag (ahogy az emberé is, ha oszlásnak indul) az büdös.
Embereknél, síroknál sincs ez másképp, csak x méterrel a föld alatt, ráadásul egy sírkő által fedetten nyilván átlag emberi orral ezt nem érezni.
A méreg kicsi helyen is elfér és azt be tudtuk tenni a szerviz ajtóba.
Gondolom a falba már bele döglött pár, mert büdös van. Próbáltuk kicsalni őket,de egyszerűen nem jönnek ki illetve kijött,mert egèr szar volt,de gondolom okos az egér,mert a csapda üres volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!