Adhatok narancsot vagyis gyümölcsöt patkánynak?
Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 15:48
21/28 anonim válasza:
Én is szeretnék kígyót, de még gondolkodom. Madárpókjaim vannak, nekik nem adok rágcsálót, tücsköt esznek.
M
22/28 anonim válasza:
hali, a faterom állatorvos volt (már nem praktizál) megkérdeztem től ezt a húsos dolgot, azt mondta,hogy végülis lehet nekik adni, nem vadulnak el tőle, de a szervezete máshogy áll be, ezért nem ajánlott.
23/28 anonim válasza:
Nekem évekig volt patkányom és sose adtam neki, de szerintem nem is nagyon kéne, Adj neki gyümölcsöt és zöldséget, de kerüld a citrusféléket és ami K betűvel kezdődik, mert az puffaszt. (karfiol, karalábé, krumpli) Igazából most hoyg belegondolok, borsót és banánt se adnék neki. Viszont a SZÁRÍTOTT kenyérkockák jöhetnek. Azt szeretik :)
24/28 anonim válasza:
Én pont ma adtam neki mandarint... nem ízlett neki, mert szerintem túl savanyú volt :D De ha tényleg csak kígyóeleségnek ment, akkor már úgyis mindegy :(
25/28 anonim válasza:
jaj ez a hülye elvadulós téma már megint... nekem van öt darab másfél éve patkányom, mind fiúk, és ha látnátok milyen vadak, a kiscicák ezekhez képest tankok, és sokszor esznek húst!!
ha pedig megharapja a kezed, mikor eteted, akkor legyél ügyesebb, mert ez nem a hús miatt van, hanem mert béna vagy!
26/28 anonim válasza:
én rendszeresen adok az enyémnek húst, narancsot, cukrot, zsírosat, sósat, fűszereset, k betűset, anyámkínját, mindent amit én eszek, és már elég idős, és az ég világon semmi baja nincsen, nem vad egyáltalán, egészséges. na ehhez szóljatok hozzá nagyokosok.
27/28 anonim válasza:
sőt, még tésztaféléket is, és az édességet imádja.
28/28 anonim válasza:
fehér fúst adj neki fűszer nélkül
és sztem inkább ilyen alma,banén,uborka féléket adj ne narancsot citromot és állítolag epret paprikát meggyet stb. se lehet
édességet és k betűvel kezdődő zöldségeket se adj mert halálos is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!