Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Adhatok narancsot vagyis...

Adhatok narancsot vagyis gyümölcsöt patkánynak?

Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 15:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hello. a sok hústól valóban elvadul a patkány,ahogy az összes többi rágcsáló is.
2008. dec. 24. 17:06
 12/28 anonim ***** válasza:

a három darab fiú patkányom hetente 3 alkalommal kap húst, egyáltalán nem vadul el. mástól sem vadul el, csak elképzelhető, hogy hirtelen nagyon megtetszik neki, és túl mohón veszi ki a kezedből. az valóban egy vad reakciónak tűnhet, vigyázni kell,hogy ne az ujjadból harapjon ki a nagy lelkesedésben.

keress rá hazai tenyésztőkre, mindenki leírja, hogy a patkány 3 dologtól vadulhat csak el: kihéztetés, fehérje (tehát pl hús) hiány, és megijesztés.

továbbra is azt mondom, nyugodtan adj neki mindent a mesterséges szénhidráton és a krumpli-káposzta-karfiol triumvirátuson kívül. és megintcsak, ha kétséged van, keresd meg egy tenyésztő oldalát, ők azért vélhetőleg mindenkinél jobban tudják.

2008. dec. 24. 19:40
 13/28 anonim ***** válasza:
csak még egyszer: a három patkányos vagyok. most fetrengtek az ölemben egy órát. még mindig nem vadultak el a hústól. :)))
2008. dec. 25. 05:55
 14/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is simán adhatsz narancsot a patkánynak. Meg mindent, hisz a patkány mindenevő, nem? :D:D Nekem tengerimalacaim vannak, és ők imádják, és még csak vegyszermérgezést sem kaptak... Annyira de annyira nem értem, hogy egyesek miért hiszik azt, hogy egy salitól vagy egyéb zöldségtől/gyümölcstől kinyiffan a kis kedvencük... Attól fog kinyiffanni, hogy nem kapja meg a szükséges tápanyagokat, csak a "fullbiztonságos" bolti kaját kapja szerencsétlen. Abban honnan tudni, hogy nincs vegyszer? (pl a színezék, egy két szem kajának meglehetősen természetellenes a színe...)
2008. dec. 25. 11:47
 15/28 anonim ***** válasza:

Nekem 4 patkányom van mostmár, több is volt.

Esznek: mindent :) szaloncukor, csoki, magok, tésztafélék, húsfélék, leves, macskakaja száraz és alutasakos (nem mindegy nekik, mert pl a konzerveset nem eszik meg) , háztartási keksz, alma, narancs, mandarin, banán <- ezt nem annyira, nem mind1ik, meg persze minden olyat amit én!!!! És már nem fiatalok!! Mikor leadtam az egyik patkányomat az állatboltba, megdícsérték h milyen szép nagy , hogy még ekkorát nem láttak!!

2008. dec. 28. 22:14
 16/28 anonim ***** válasza:
na ebből is látszik, hogy nem lehet olyat mondani, hogy ezt vagy azt BIZTOS hogy nem szeretik. nálam pl. imádják a konzerves macskakaját. de megint leírom hogy cukros, tésztás dolgot ne adj nekik:)
2008. dec. 28. 22:51
 17/28 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszotok..a fele nagyon mókás.amúgy ők kígyó kaják lettek csak tesóm rámbízta hogy etessem őket..gondoltam adok nekik narancsot:)
2009. jan. 3. 17:30
 18/28 anonim ***** válasza:
Kár ilyen intelligens, kedves állatokat megetetni a kígyókkal :(
2009. jan. 23. 16:14
 19/28 A kérdező kommentje:
valamit nekik is kell enni:)
2009. jan. 23. 17:05
 20/28 anonim ***** válasza:

jah, kell a kígyónak is vmi, ez az élet rendje. viszont akkor felesleges óvatoskodni, hogy mit adsz nekik. a takarmányállatra nem kell annyira vigyázni, úgyis előbb utóbb őt is megeszik:)

persze a hobbiállatnak tartott patkányt egeret jobban kell félteni.

hárompatkányos

2009. jan. 23. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!