Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért veszekednek ha eddig...

Miért veszekednek ha eddig nem veszekedtek?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem 2 horcsogot a kisallatkereskedesbe es az egyik horcsog kisebb mint a masik es amikor megvettem oket semmi gond nem volt, egy terrariumbol vannak es este fele a nagyobb megtamadta a kicsit es verzett picit a hasa. Ez miert lehetett? Most is megprobaltuk osszerakni oket de ugyanugy veszekednek

Valaki tipp?

2022. szept. 23. 14:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

12éves korom ota vannak/voltak tengeri malacaim/horcsogeim

Jelenleg 17eves vagyok es mindig parban voltak,sose bantottak egymast, egyszer lefialt a torpehorcsogom 6kis picurral oket kulon raktam es semmi problema nem volt nagyobb korukba, a masik ketto torpehorcsogom is megfernek egymas mellett pedig azok mar ivarerettek.. nem az okoskodast kertem hogy nem tarsas tipusuak

2022. szept. 24. 01:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A hörcsögöket tilos együtt tartani. Tök jó hogy ilyen tapasztalt vagy hogy éveken át rosszul tartottad őket. 😄 Olvasd el alaposan a hörcsöginfo.hu oldalt és lépj be a Hörcsög imádók 6 ezer fős fb csoportba. Illetve kezdd el követni a Hörcsögmentés fb oldalt. Rögtön látni fogod hogy tilos őket együtt tartani. A hörcsögnek csak egyedül jó. A legtöbb magyarországi kereskedésben pedig egyáltalán nem értenek az állatokhoz úgyhogy jó lenne ha legközelebb nem onnan szereznél állatot hanem megbízható helyről (Pezsi tenyésztő Smallsteps tenyésztő vagy Hörcsögmentés).
2022. szept. 24. 07:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus példája vagy a menthetetlen embereknek… ha már valaki segíteni akar és azt az infót nem veszi be a gyomrod egyből jön, hogy okoskodás.

Akkor minek kérdezed? Csinálj amit akarsz! Hát úgyis mindent jobban tudsz mint itt a válaszolók meg a megbízható információkat tartalmazó oldalak ( [link] ). Biztos itt is hazudnak arról, hogy magányos faj a hörcsög, igaz?

2022. szept. 24. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek utolsó és többiek
2022. szept. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!