Miért veszekednek ha eddig nem veszekedtek?
Tegnap vettem 2 horcsogot a kisallatkereskedesbe es az egyik horcsog kisebb mint a masik es amikor megvettem oket semmi gond nem volt, egy terrariumbol vannak es este fele a nagyobb megtamadta a kicsit es verzett picit a hasa. Ez miert lehetett? Most is megprobaltuk osszerakni oket de ugyanugy veszekednek
Valaki tipp?
12éves korom ota vannak/voltak tengeri malacaim/horcsogeim
Jelenleg 17eves vagyok es mindig parban voltak,sose bantottak egymast, egyszer lefialt a torpehorcsogom 6kis picurral oket kulon raktam es semmi problema nem volt nagyobb korukba, a masik ketto torpehorcsogom is megfernek egymas mellett pedig azok mar ivarerettek.. nem az okoskodast kertem hogy nem tarsas tipusuak
Tipikus példája vagy a menthetetlen embereknek… ha már valaki segíteni akar és azt az infót nem veszi be a gyomrod egyből jön, hogy okoskodás.
Akkor minek kérdezed? Csinálj amit akarsz! Hát úgyis mindent jobban tudsz mint itt a válaszolók meg a megbízható információkat tartalmazó oldalak ( [link] ). Biztos itt is hazudnak arról, hogy magányos faj a hörcsög, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!