Veszekednek a (lány) hörcsögeim. Miért?
Tett őket külön terráriumba, vagy ketrecbe. A hörcsögök magányos állatok, nagyon védik a területüket, egyneműek semmiképpen nem maradnak meg együtt, néha még párok sem.
Válaszd őket szét mert az erősebb előbb utóbb súlyos sérüléseket fog okozni a gyengébbnek, sőt meg is ölheti.
Akkor addig rakd külön egy vödörbe, reggelre meg is ölhetik egymást.
Ritkán megmaradnak egymás mellett a tesók, de alapból magányos állatok.
Tedd őket külön azonnal!!
Hörcsögöt sose tartunk együtt, mert ők egyedül érzik jól magukat még akkor is ha látszólag úgy tűnik jól megvannak!
Megölhetik egymást, nincs idő várni, azonnal szerezz be egy másik ketrecet is! Tapasztalatból mondom, ne várj, azonnal szerezz másik ketrecet az egyiknek!
Te nem vagy normális kérdező.
Az egy dolog hogy egy ideje jól megvannak, de bármelyik pillanatban végzetes sebeket ejthetnek egymáson. De nyugodtan kísérletezz majd egyszer csak úgy jársz, mint én jártam amikor még nem értettem hozzá, hogy a lány testvér hörcsögök egyik pillanatról a másikra úgy összekaptak hogy az egyik fél szemére megvakult mert a másik kiharapta és ömlött belőle a vér.
Pedig aludtak is egymáson...érdekes, és ez lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!