Veszekednek a tengerimalacaim, mit csináljak?
Van egy 3-4 hónap lány malackám és kaptam mellé egy félhónapos szintén lány malacot.
A ketrec 120x50es és van mindkettőjüknek külön háza. Nagyrészt ott fekszenek de gyakran veszekednek. A nagyobb kergeti a kisebbet, harapja(? De lehet, hogy csak odakap a fejével) ha nem tetszik neki amit csinál.
Igaz ez a második nap, hogy együtt vannak szóval gondolom normális ha vitatkoznak,hogy ki legyen a domináns. De aggódom a kicsiért hogy baja lesz mert mindig vinnyog ha a másik kergeti vagy harapja(?)
Gondolkoztam azon, hogy tegyek-e be valami rácsot és az elválasztja őket de mégis látják egymást.
Tudtok segíteni?
Köszönöm a gyors válaszokat! Betettem a rácsot és nyugi van. Majd később elveszem és meglátjuk mi lesz.
A hímen is gondolkoztam szóval legvégső esetben veszek egyet.
Van olya, hogy valamiért nem szoknak össze a malacok soha?
Igen van. Enyémek sose jöttek ki egymással, bár ők fiúk voltak. Ketrecben rács mellett is ment a kakaskodas, de ha kint voltak az udvaron elkerített füves részen akkor elvoltak.
Ha hozol melléjük egy fiút mindenképp ivartalan legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!