Tudnék otthon lajhárt tartani?
Figyelt kérdés
Van elég nagy területünk,tudom biztositani a fedélt a kaját mindent,mondjuk 2öt h ne unatkozzon.Kell valami speciális eljárás vagy bánásmód nekik?A lajhár tartható szobában?Eléggé óriási szobám van és nyilván nem ketrecre gondoltam,hanem ilyen fára meg minden.2010. szept. 25. 10:15
11/17 A kérdező kommentje:
hány éves vagy?:D
2010. szept. 25. 16:41
12/17 anonim válasza:
32. :) Es halalosan komolyan mondtam. Azt persze nem allitottam hogy ket nap alatt, de.. szoval nem annyira megoldhatatlan. Csodalkozom is, hogy meg nem kaphato keszre elkeszitve. :P
13/17 A kérdező kommentje:
te valami iszonyat nagy kocka vagy?:D
milyen diplomával rendelkezel?:D
2010. szept. 25. 17:44
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
szerintem a lajhár elfutna !!XD ne tarts mert atom gyors!
16/17 A kérdező kommentje:
jajj ne izélj már.Sztem tök jó állat:D
csak nem tudtam,hogy ennyi engedély kell hozzá.Véletlenül sem szerettem volna kinzója lenni:D
2010. szept. 25. 22:55
17/17 anonim válasza:
Velemenyem szerint, azert van szukseg ennyi engedelyre mert neki a vadon az otthona, ahhoz alkalmazkodott, igy el mar miota, ehhez megvannak neki az osztonei..stb azt is rossz dolognak tartom, hogy barmilyen vadon elo allatot (lasd mokus) ketrecben tartanak, szeliditik, elvesziti osztoneit, beltenyesztett, rossz idegrendszeru szorgomboc lesz belole. Csak mellekesen, ezt 12 eves fejjel mondtam. Lehet, hogy nagy allatvedo vagyok, de szerintem, ha belegondolsz, te is erre, vagy ehhez hasonlo velemenyre fogsz kijukadni. De ha megis sikerul szerezned egyet, akkor is ugy gondoskodj rola, mintha tovabbra is a szabadban elne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!