S. O. S. mit kezdjek pici nyulaimmal?
Figyelt kérdés
Megellet délután az anyanyuszi,de nem maradt életbe :( 7 kis nyuszi lett,van tehenünk így tejet tudok nekik adni viszont 3 óránként etessem őket vagy elég ritkábban hiszen az anyjuk csak naponta 1 vagy 2 alkalommal szopatta volna őket?Az anyanyuszi még a helyüket se csinálta meg szóval a szőrét se tépkedte így vattával béleltem ki a helyüket és a konvektor közelébe tettem őket így jó lesz nekik?2010. szept. 24. 17:48
1/6 anonim válasza:
A tehéntejet hígítani kell vízzel, vagy kamillateával. Az arányra már nem emlékszem. :( Fecskendővel tudod etetni őket. Tartsd melegen a kicsiket!
2/6 anonim válasza:
Ha esetleg nem tudsz ennyi nyuszival egyszerre törődni,írj privátot és ha közelben laksz esetleg(Baranya)néhányat átveszek és etetem,gondozom őket.Van egy nőstény törpenyuszim,lehetséges,hogy elanyáskodna felettük.Etetni nem tudná őket,de legalább nevelgetné őket.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sajnos 4 nyuszi van már csak,de szerencsére eléggé mozgékonyak.Remélem életbe maradnak.Így is szinte csoda,hogy még élnek mert mikor felfedeztem őket rettenetesen hidegek voltak mert a hideg földre ellet a nyuszi és nem a szalmába (meg mint írtam még a szőrét se tépkedte,hogy jó helyük legyenek a nyusziknak).
Kedves második válaszoló sajnos közel 250km távolság van köztünk pedig ilyen hősszuszőrű törpenyuszik ők is.
2010. szept. 24. 20:36
4/6 anonim válasza:
Hol laksz?Ha szükséges esetleg meg tudom oldani az eljutást a nyuszikért.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos 1 nyuszi maradt már csak (össze vissza "közlekedik" a vattapamacsokba,szóval jól van) vele már könnyedén elbánok a gyerekem és a többi állat mellet.
2010. szept. 25. 10:27
6/6 anonim válasza:
Mi van az egy szem túlélővel?
Fejlődik már?
Ugye nem pusztult el? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!