Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » S. O. S. mit kezdjek pici...

S. O. S. mit kezdjek pici nyulaimmal?

Figyelt kérdés
Megellet délután az anyanyuszi,de nem maradt életbe :( 7 kis nyuszi lett,van tehenünk így tejet tudok nekik adni viszont 3 óránként etessem őket vagy elég ritkábban hiszen az anyjuk csak naponta 1 vagy 2 alkalommal szopatta volna őket?Az anyanyuszi még a helyüket se csinálta meg szóval a szőrét se tépkedte így vattával béleltem ki a helyüket és a konvektor közelébe tettem őket így jó lesz nekik?
2010. szept. 24. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
A tehéntejet hígítani kell vízzel, vagy kamillateával. Az arányra már nem emlékszem. :( Fecskendővel tudod etetni őket. Tartsd melegen a kicsiket!
2010. szept. 24. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg nem tudsz ennyi nyuszival egyszerre törődni,írj privátot és ha közelben laksz esetleg(Baranya)néhányat átveszek és etetem,gondozom őket.Van egy nőstény törpenyuszim,lehetséges,hogy elanyáskodna felettük.Etetni nem tudná őket,de legalább nevelgetné őket.
2010. szept. 24. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,sajnos 4 nyuszi van már csak,de szerencsére eléggé mozgékonyak.Remélem életbe maradnak.Így is szinte csoda,hogy még élnek mert mikor felfedeztem őket rettenetesen hidegek voltak mert a hideg földre ellet a nyuszi és nem a szalmába (meg mint írtam még a szőrét se tépkedte,hogy jó helyük legyenek a nyusziknak).

Kedves második válaszoló sajnos közel 250km távolság van köztünk pedig ilyen hősszuszőrű törpenyuszik ők is.

2010. szept. 24. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Hol laksz?Ha szükséges esetleg meg tudom oldani az eljutást a nyuszikért.
2010. szept. 24. 20:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos 1 nyuszi maradt már csak (össze vissza "közlekedik" a vattapamacsokba,szóval jól van) vele már könnyedén elbánok a gyerekem és a többi állat mellet.
2010. szept. 25. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi van az egy szem túlélővel?

Fejlődik már?

Ugye nem pusztult el? :(

2010. szept. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!