Haldoklim a nyuszim mit tudnék csinálni?
Ezek alapján gondolom valami zugállatorvoshoz vitted, nem állatkórházba ahol kisállatokra szakosodott orvos is van.
A nyulaknál veszélyes az altatás, teljesen más módszerrel kell mint a kutyát-macskát, ezért őket nem lehet akármilyen állatorvoshoz vinni.
Facebookon nyulas alapítványoknál fel van sorolva az a pár, ahová érdemes vinni.
Jó helyen csinálták . Egzós doki .
Most felkelt , de nagyon félénk . Szerencsére magánál van . Holnap visszavisszük ha túléli az éjszakát, hogy megnézzék lett e agykárosodása , mert akkor altatni kell . Kicsi az esély , hogy minden szuper .
Jaj de rossz ilyet olvasni:( Nekem is van 3 nyuszikám és el nem tudom képzelni milyen lehet látni ahogy szenvednének bármelyik is:(
Remélem túléli az éjszakát a nyuszikád és egy csoda folytán meggyógyul!
Neked pedig kitartást és sok erőt kívánok!Nagyon lehet egy ilyen kis állatkát szeretni és ő is szereti a gazdiját.Ha esetleg megtörténik a baj akkor gondolj arra már nem szenved és te egy boldog életet adtál neki.Hidd el már ezért megérte neki megszületni.Írd meg mindenképp mi lett vele.Jobbulást a kicsikének!💕💕
De örülök hogy felépül😊😊Nagyon szeretem a nyuszikat mert olyan angyali kis élőlények!
Remélem felépül tényleg és nem lesz semmi baja.Hány éves a nyuszi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!