Haldoklim a nyuszim mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Lehet agydaganata van a nyuszimnak jobb esetben csak tályog , de a ct nagyon kockázatos neki . Most elvan . Nagy benne az életakarás . Abban nyílvánul meg a baja , hogy kijön a szeme a helyéről .. nem tudom mit csináljak , fogalmam sincs . Diák vagyok nincs 300 ezrem hogy egy hétig pesten kezeljék ( már ha tudják és nem hal bele a kezelésekbe se ) hogy lehet ezt bírni ??2022. jún. 21. 20:41
11/36 anonim válasza:
A nyúl tünetrejtő állat. Amíg nincs nagyon-nagyon rosszul, nem látod rajta. Szóval simán lehetnek fájdalmai, csak még nem látod.
12/36 anonim válasza:
Ez a leírás alapján szerintem tályog. De egy jó egzós doki tud majd biztosat mondani. Amikor valaki állatot vesz magához akkor azt is figyelembe kell venni hogy a kiadások (főleg egy nyúl esetében!) baromi magasak lehetnek ám! Ezt akkor nem beszélte át a család?
13/36 A kérdező kommentje:
Elvittük Ct-re . Éppenhogy nem halt meg . Nagyon rosszul van . Inkább ne vittem volna …
2022. júl. 9. 10:25
14/36 anonim válasza:
Ha nem viszed, nem tudod, mennyire szenved, és hagyod még tovább?
15/36 anonim válasza:
Mi az hogy inkább ne vitted volna? Azt kívánod hogy bárcsak inkább hagytad volna meghalni? :O
16/36 A kérdező kommentje:
Lehet pont a ct miatt fog meghalni . Nincs magánál . Ct nélkül jobban lenne ..
2022. júl. 9. 12:04
18/36 anonim válasza:
A ct nem öli meg. Az agydaganat viszont biztosan.
19/36 A kérdező kommentje:
Az altatás könnyen megöl egy másfél kilós nyulat . A Cthez pedig kell az altatás . Gázzal nem lehet altatni közben . Nincs jól egyáltalán ..
2022. júl. 9. 14:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!