Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Segítség kéne. Adnátok tanácsot?

Segítség kéne. Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

Na az a helyzet, hogy szeretnék egy kisállatot. Egy rágcsálót. És az érdekelne melyik a legszelidebb, amiről biztosan tudjátok, hogy szelíd. Én nagyobbacsára gondoltam, vagyok nem kisegérre vagy hörcsögre. De nyúl nem lehet, mert az már van a nővéremnek és én nem akarok nyulat. Légyszíves segítsetek.

Minden választ és tanácsot előre is köszönök :D

L/18

2010. szept. 18. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is a ptkányt mondanám/mondtam. Nem olyan kicsik, viszont okosak, taníthatók.

De ha veszel, akkor tenyésztőtől, mert ők a kicsikkel is sokat fogalkoznak, így már eleve kézhez szokttan kapod meg a kedvenced, de egy álatkereskedésben nincs rá idő, hogy babusgassák a kicsiket.

2010. szept. 20. 11:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Tengerimalac. Nekem kettő van, és néha mikor kaját kérnek az agyamra mennek. xD De mindig nyalogatnak (ez nem a kaja miatt vanXD) Még előzőleg félnek, aztán majd megszokja. :D
2010. szept. 25. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen állatkád lett végülis? :)

Pati, höri, malacka?:)

Én pati párti vagyok:D

2010. okt. 26. 10:19
 14/15 A kérdező kommentje:
semmilyen sajna... apám kijelentette, hogy nem lesz több állat... így is volt már egy farmnyi. de tényleg. és mindet imádtam. de végül vagy patkány, vagy csincsilla lett volna.
2010. okt. 28. 19:24
 15/15 anonim ***** válasza:

ó..sajnálom... De ha van más állatkád akkor úgy kicsit könnyebb ezt elfogadni.

Én még mindig pati párti vagyok, ha egyszer sikerül rávenned apudat egy újabb kis "dögre", akkor nagyon ajánlom a patkányt) A csinik ijedősek. A patkányok pedig meghódítják az egész világot:D -vicc volt-

2010. okt. 29. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!