Segítség kéne. Adnátok tanácsot?
Na az a helyzet, hogy szeretnék egy kisállatot. Egy rágcsálót. És az érdekelne melyik a legszelidebb, amiről biztosan tudjátok, hogy szelíd. Én nagyobbacsára gondoltam, vagyok nem kisegérre vagy hörcsögre. De nyúl nem lehet, mert az már van a nővéremnek és én nem akarok nyulat. Légyszíves segítsetek.
Minden választ és tanácsot előre is köszönök :D
L/18
Vadászgörény.
Amúgy nincs ilyen, hogy szelíd... Egy szelídet is eltudsz vadítani és fordítva. Ez csak neveléstől, foglalkozástól függ. Ha emberekhez, kézhez szoktatod, szelíd lesz a tengerimalac, ha állandóan a helyén van és ritkán nyúlsz hozzá, akkor vadabb.
Patkány. De komolyan, aranyosak, szelídek, nem harapnak, ragaszkodóak, taníthatók is, nagyon okos jószágok. Foglakozni azt kell velük, de meghálálják. :D
Viszont mindenképpen tenyésztőtől vedd a patid, vagy bármilyen más állatod, mert azok kézhez szoktatottak, szelídek, de a kisállatkereskdésekben nem foglalkoznak velük annyit.
Ha már szóba került a táncolóegér:
Patkányt válassz, nem bánod meg) Édesek,okosak, taníthatók, ragaszkodóak és nagyon beléjük lehet szeretni. Minden nap törődsz velük és nagyon jól kézhez-kapucnihoz, vállhoz, hsahoz.stb :DD- lehet szoktatni őket. Egyébként minden ilyen állatka szelídíthető csak ahogy írták, törődni kell velük, nem magukra hagyni. Ha olyan embernek tartod magad aki bármennyi időt rá tud szánni a kedvencére akkor egyik állattal sem lehet gond. A patkányok a legjobbak ezek közül. Szerintem. :)
A tengerimalac is édes csak olyan kis izé..Nem olyan jól tanítható, mint egy pati.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!