Sok törődést igényel? Könnyű tanítgatni? Ha sokat törődök vele fog szeretni és nem fog elszökni?:) Milyen alvóhely kell neki? Mint a hörcsögnek? Mit eszik? Gyakorlatilag alig tudok róla vmit, de ha lesz is egy vadászgörényem, nem akarok vele rosszul bánni. Várom a pozitív és negatív tapasztalatokat is egyaránt!
2008. dec. 17. 21:29
1/8 anonim válasza:
"A vadászgörény tartása nem olcsó mulatság. Beszerzési ára 5-20 ezer forint között ingadozik, azonban házra, hordtáskára, edényekre, nyakörv helyett hámra van szüksége, és ezek költsége további tízezrekre rúghat. Célszerű a tartott görényeket ivartalanítani, és ennek állatorvosi díja (nemtől függően) 7-20 ezer forint. Kisállat-boltokban kapható, de tenyésztőtől érdemes vásárolni, hogy pontosan ismerhessük a származását."
2008. dec. 17. 21:34
2/8 anonim válasza:
Ezeknél a kérdéseknél sokkal sokkal több tudásra van szükséged a göritartáshoz.
[link] Ezt ától zettig olvasd végig, és még ezen kívül is kell sokat olvasnod a görényekről. sok törődést igényel, rengeteg szabadidőd kell, hogy legyen. Meg fog harapni, és hiába mondod neki, més sokszor nagyon sokszor meg fog harapni, neked pedig akkor is szeretned kell.Ha szeret is téged, akkor is elszökik ha akar. Az egész lakást görénybiztossá kell tenned, pl vezetékeket, zsinórokat fel kell szerelned a falra. Millió hely van egy házban, ahová be tud menni, de kijönni már nem!! Simán beteheted a mosógépbe a szennyes ruhákkal! Nem tarthatsz többé gurulós széket, ezentől mindig a lábad alá kell nézned, ahová lépsz.
És mindezek mellett, drága mulatság a göritartást. Tudod vállalni?
2008. dec. 17. 21:56
3/8 anonim válasza:
Nekem volt egyszer egy vadászgörényem!Sok törődést igényel ha nem foglalkozol vele elszokik tőled és bevadulhat!Nagyon fájdalmas a harapása!=)
Amugy nem hinném,hogy 20 ezer lenne 7000-8000Ft-ért látok a fehéreket 10 000-15 000Ft-ért adják!
A korától függ, hogy mikor kezded el tanítgatni!
Van egy jó állatkereskedő kiskora óta látogathatod a görényed akár egész nap vele lehetsz és ha majd elválasztható lesz az anyukájától haza viheted így a te kezedhez szokik!De ő székesfehérvári van más állatkája is!
igen,nagyon sok törődést igényel.és elég sok pénzbe kerül.az enyém 18000 ft volt,plusz a ketrec 14000,most fogom oltatni,amit még énse tudom,h mennyibe kerül,ivartalanítani kell stb.egyrészt nem olcsó dolgok ezek,másrészt tényleg sok szabadidődnek kell lennie.és ha van más állatod pl kutya,macska,akkor ne nagyon,mert nem fogják megtűrni egymást. szerintem gondold át.
2008. dec. 19. 20:37
5/8 anonim válasza:
én vadászgörényekkel foglalkozom7 éve....nem könnyű...olyan mintha gyerekeim lennének....anyagiakban is nehéz...nagy feladat...gondold át még...tudom h nagyon aranyos, de nem mind1.
2008. dec. 29. 21:50
6/8 anonim válasza:
Jól gondold meg. Nekem is volt, imádom az állatokat, de nem birtam egy hétnél tovább. Nagyon energikus állat! Sokat kell vele törődni, és kiengedni szaladgálni. Hát a végtermékének a szagáról nem is beszélve. Naponta többször kell takaritani ha nem akarod a szagát érezni. Kis korukban, amig hozzád nem szokik nagyon nagyokat tud harapni. Ezek az okok miatt adtam kellett tovább adnom rajta, meg van egy törpenyuszim és hát többször is szerette volna lefolytani...
2009. jan. 6. 13:27
7/8 anonim válasza:
én 12 ezerér láttam de kisállatkereskedésben ahol nemiGAZÁN ÉRDEMES VENNI.
2009. márc. 22. 21:02
8/8 anonim válasza:
NÉZZÉL MÁR UTÁNNA 1 ICIPICIT-.-"TOM H KÖNNYEBB IGY KÉRDEZGETNI MINDENKIT DE AHOGY LÁTOM NEKED IS VAN NETED.:) WWW.MVK.HU
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!