Hörcsög szaporítótól?
Szóval szerintem a legtöbben hallottak már erről a szaporítóról, aki felelős tenyésztőnek hívja magát. Igen, tudom, tudom, szaporítótól ne vegyünk semmilyen állatot semmiképp és meg is értem miért, de arra gondoltam, hogy elhozok onnan egy még menthető állapotú aranyhörit, és megpróbálok jobb életet adni neki. Nem baj, ha beteg, elviszem egzotikus állatorvoshoz, nem baj, ha agresszív, elfogadom és nem piszkálom. Engem már az boldoggá tesz, ha látom, hogy ásik, kerekezik, eszik, mert tudom, hogy jobban érzi magát.
Hozzak onnan egy hörit, vagy megőrültem és inkább ne is legyen hörim? Jöhet hideg, meleg.
13
Szerintem a többségnek nem.
Vagy van valami külön szó a beltenyészet kerülő engedéj nélküli tenyésztőre?
Igen,nyílván mindenki szándékosan 2 testvért cseszet össze folyamatosan főleg kereskedésben.
Hagyjuk már ezt a szaporító témát,olyan szánni valóak vagytok amikor semmi jobb dolgotok csak ezen kattogni.
Hörcsögöt akarsz? Nagyon jó,ne kattogd túl.Ha nem akarsz kereskedésbők venni akkor keresel magadnak valaki olyat akitől szerinted f*sza dolog venni.
Más meg had döntse el,hogy mi kell neki és honnan.
13
14 vagyok!
15 nem én vagyok légyszi válaszolj nekem.
18
Akkor ki az aki vérfertőzést csinál?
A beltenyészetnél van a vérfertőzés.
Beltenyészet pedig a szaporítóknál, kisállatkereskedésekben és felelőtlen gazdáknál van.
20
Felelős szaporítót, hogy hívják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!