Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsög szaporítótól?

Hörcsög szaporítótól?

Figyelt kérdés

Szóval szerintem a legtöbben hallottak már erről a szaporítóról, aki felelős tenyésztőnek hívja magát. Igen, tudom, tudom, szaporítótól ne vegyünk semmilyen állatot semmiképp és meg is értem miért, de arra gondoltam, hogy elhozok onnan egy még menthető állapotú aranyhörit, és megpróbálok jobb életet adni neki. Nem baj, ha beteg, elviszem egzotikus állatorvoshoz, nem baj, ha agresszív, elfogadom és nem piszkálom. Engem már az boldoggá tesz, ha látom, hogy ásik, kerekezik, eszik, mert tudom, hogy jobban érzi magát.

Hozzak onnan egy hörit, vagy megőrültem és inkább ne is legyen hörim? Jöhet hideg, meleg.

2022. febr. 20. 14:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nekem többször is volt már hörcsögöm, semelyik nem volt beteg soha, 3 évet élt mindegyik és csak az egyik volt agresszív, egyáltalán nem mind az.
2022. febr. 20. 16:41
 12/28 A kérdező kommentje:
11-es, a szaporítóknál beltenyészet van, és az sehogyse jó...
2022. febr. 20. 16:42
 13/28 anonim ***** válasza:
30%

13

Szerintem a többségnek nem.

Vagy van valami külön szó a beltenyészet kerülő engedéj nélküli tenyésztőre?

2022. febr. 20. 16:51
 14/28 anonim ***** válasza:
8%

Igen,nyílván mindenki szándékosan 2 testvért cseszet össze folyamatosan főleg kereskedésben.

Hagyjuk már ezt a szaporító témát,olyan szánni valóak vagytok amikor semmi jobb dolgotok csak ezen kattogni.

Hörcsögöt akarsz? Nagyon jó,ne kattogd túl.Ha nem akarsz kereskedésbők venni akkor keresel magadnak valaki olyat akitől szerinted f*sza dolog venni.

Más meg had döntse el,hogy mi kell neki és honnan.

2022. febr. 20. 16:52
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

13

14 vagyok!

15 nem én vagyok légyszi válaszolj nekem.

2022. febr. 20. 16:57
 16/28 A kérdező kommentje:
15-ös, nem szándékosan csinálják, nem értenek hozzá, sokan azt gondolják hogy pici álllat, ezért kis igényű, de egyáltalán nem igaz. Nagyon sok hibát könnyen el lehet követni, pl.: kevés alom, szegényey, tartósítószerrel és cukorral telenyomott táp, kicsi kerék, túl sok étel (=elhízás->halál), kevés hely stb.
2022. febr. 20. 17:02
 17/28 A kérdező kommentje:
14-es, igen, az a szaporító
2022. febr. 20. 17:06
 18/28 anonim ***** válasza:
25%

18

Akkor ki az aki vérfertőzést csinál?

2022. febr. 20. 17:09
 19/28 A kérdező kommentje:

A beltenyészetnél van a vérfertőzés.

Beltenyészet pedig a szaporítóknál, kisállatkereskedésekben és felelőtlen gazdáknál van.

2022. febr. 20. 17:53
 20/28 anonim ***** válasza:
27%

20

Felelős szaporítót, hogy hívják?

2022. febr. 20. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!