Mit tegyek? Vissza fogy nőni?Miért van 3.Foga, mit csináljak vele? (Tengerimalac)
Holnap azonnal vidd egzotikus orvoshoz, ilyenkor már nincs doki!
Eddig ez nem jutott eszedbe?
Szénát, tápot eszi?
Ha nem:Kezd el azonnal kényszeretetni, különben el is pusztulhat!
Trovet/VL felpépesítve, fecskendővel 3x20ml mehet neki
Fogászkodáshoz az állatorvostudományi egyetemen Csatári Dóra doktornőt szívből ajánlom
Rühösséget atka váltja ki. Ezt akár nem megfelelő minőségű alommal, szénával is be lehet hurcolni, de olykor még a márkással is sajnos.
A doki adni fog neki injekciót(jellemzően), esetleg Rodemectin cseppet.
C vitamint milyet kapnak?
A legjobb a Cebion csepp. Ivóvízben nem szeretik sokszor, és hamar lebomlik, szóval semmit se ér.
A legjobb (anyagilag is) a Cebion csepp. Tápra, borsósziromra, akár egy szelet
Elnézést, véletlen elküldtem(+szóismétlés...)
Akár egy szelet uborkára 2 csepp/malac mennyiség kell nekik naponta.
Köszönöm!
Az lenne a kérdésem, hogy Teddy (a tengerimalacom) 3. fogát ki fogják húzni? Csak azért kérdezem, hogy felkészüljek rá lelkileg.
Az a jó hír, hogy a letört foga nagyon sokat nőtt és a foga, amelyik kiesett valószínűleg csak nagyon közel letört az ínyehez, azért hittem azt, hogy ki esett, erre most jöttem rá mivel megnéztem és az a foga is sokat nőtt.
Vajon akadályt fog jelenteni a 3. fogának a kihúzása, ha megnőnek a fogai, nem hiszem hogy hétfőre visszanőnek teljesen, de valószínűleg fog nőni rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!