Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kiszökött a patkányom! Hogyan...

Kiszökött a patkányom! Hogyan fogjam meg?

Figyelt kérdés
Ma reggelre kiszökött az újonnan vett patkányom a ketrecéből.Hogyan fogjam meg?Hallom ahogy a szemétben turkál de már csomószor odamentem megnézni de nemtalálom.Légyszives irjatok valami jó módszert.
2010. szept. 8. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az én patim is meglógott többször és mivel nagyon megijedt amikor próbáltam utánanyúlni,ki kellett pakolni MINDENT a szobából és úgy megfogni. Már nincs ilyen probléma,mert hallgat a nevére,de ez rajtad nem segít.. Viszont felfoghatod egy többórás tanítási időszaknak is) Mondogasd a nevét, fogj egy darab jó illatú kaját-csokit pl- és ciccegj hozzá. Ha egy szobában vagytok akkor tuti előjön. Türelem. Ha pedig az elfogyott akkor jön a pakolás. Enni-inni adj neki akármennyit is lesz szabadon. Ha tudod akkor áramtalaníts dolgokat, nehogy megtépje a kábeleket és baj történjen:( Sok sikert és jó patizást)) Ezernyi élményt tartogatnak a drágák)
2010. szept. 8. 10:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt azért figyeld, hogy milyen hangokat ad ki. Ha visong akkor lehet megsérült vagy beszorult valahova. Remélem meglesz hamar..
2010. szept. 8. 11:05
 13/20 anonim ***** válasza:

10:59:

Csokit SEMMIKÉPP ne adj a patkánynak! A teobromin, ami benne van, számára mérgező!

2010. szept. 8. 12:48
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Ezek szerint csokit ki lehetne tenni patkányméregként a nemkívánatos patkányoknak?
2010. szept. 8. 12:52
 15/20 anonim ***** válasza:
hecrat írtam neked priviben a csokival kapcsolatban,kérlek válaszolj amint lehet. a kérdezőnek meg annyit,hogy mindenkinek tetsszen amit csinál: adj neki borsót. bár arra meg nem jön elő. de egészséges. a lényeg,hogy megkerüljön.én rumos csokival horgásztam ki a patkányomat. hozzá se nyúlt, de legalább előjött.erről ennyit.
2010. szept. 8. 13:26
 16/20 anonim ***** válasza:

Megkövetem magam, utánaolvastam és valóban ne adj csokit neki. Köszi hecrat.

Pati meglett?

10:59 voltam

2010. szept. 8. 15:20
 17/20 anonim ***** válasza:

sajtot nagyon szeretik és elég szagos... tegyél picike darabot a ketrece elé meg ketrecbe bele egy nagyobbat és várj türelmesen. ketrecet átmenetileg tedd a közelébe ahol hallod hogy járkál.

megfogni nehéz a patkányt ha nem ismer, kivétel ha a farkánál fogod meg, akkor nem ugrik ki a kezedből talán, de az meg nem túl jó élmény neki.

ja meg van ugye 1000-2000 ft körül csapda amivel meg lehet fogni úgy hogy nem lesz baja.

2010. szept. 8. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Ugye meglett a patid?)
2010. okt. 23. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:
meglett?
2010. nov. 2. 13:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Így lassan 2 hónap után...:)

??

2010. nov. 2. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!