Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyúl vagy tengerimalac?

Nyúl vagy tengerimalac?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta hogy vehetnék egy-két nyulat vagy tengerimalacot. Régebben (1éve) még voltak nekem csak ami után az összes elpusztult (öregségben) már csak 1db 6 éves malacka maradt, őt elajándékoztam. Szerintetek vegyek valamelyiket? 5 kutyám és 1 macskám van :) Ja és ha vegyek akkor melyiket és milyen fajtát? Köszi :)
2010. szept. 4. 21:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kis bugyuta rágcsáló amiket utálsz? Állatorvosnak készülsz és így nyilatkozol az állatokról? Szerint gyorsan válassz más hivatást mert ez nem tűnik neked valónak. Egyébként ha tényleg állatorvosnak készülnél tudnád hogy a nyúl nem is rágcsáló... Mindegy, annak örülök hogy úgy döntöttél nem veszel magadhoz kis állatot, mindenkinek jobb így.
2010. szept. 7. 17:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Na látod neked főleg :P
2010. szept. 7. 18:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Tévedsz, nem nekem főleg, nekem semmi közöm hozzá, de az a kis állat jobban jár ha máshoz kerül nem hozzád.
2010. szept. 8. 12:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Örülj neki, vedd úgy hogy rajtad múlt ;)
2010. szept. 8. 15:51
 15/20 Orsy Nóra ***** válasza:
Hát, szerintem 5 kutya mellett, hát azokat etetni is kell, meg amit írtál, hogy 5 kutya, 1 macska, így is tiszta állatkert, tehát nem ajánlom egyiket sem.
2010. nov. 4. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Pff, belőled is aztán jó állatorvos lesz. Elmondanám, hogy én is állatorvos szeretnék lenni, de ettől függetlenül már akkor is volt egy nagy csomó állatom, amikor még nem kristályosodott ki bennem ez a terv.

Most biztosan tudom, hogy állatorvos szeretnék lenni, és van egy macskám, egy kutyám, egy törpehörcsögöm és két tengerimalacom. De még most sem azért tartom őket, mert "kell", hanem azért mert örömömet lelem bennük, és abban hogy gondoskodhatok róluk.

Amúgy meg: kis bugyuta rágcsálók??

Előre szólok, hogy egy állatorvosnak foglalkoznia kell a kisemlősökkel is elég részletesen az egyetemen, aztán hogy még tovább foglalkozik-e velük vagy sem, az már azon múlik, hogy milyen állatokra szakosodik.

Egy állatorvos attól állatorvos, hogy a legtöbb, gyakran tartott állatot szereti, és ebből a szeretetből akar segíteni nekik.

Szóval szerintem gondold meg még egyszer ezt az állatorvos dolgot, bár ilyen hozzáállással szerintem az egyetemen se húznád sokáig.

Üdv!

2011. ápr. 24. 15:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Ilyen felfogással soha ne legyél állatorvos...Kis bugyuta?? Lefogadom,okosabb mint te :D Te s*ggagyú :D
2011. ápr. 29. 13:16
 18/20 anonim válasza:
A tengerimalac a legaranyosabb. :DD
2011. máj. 5. 13:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Tengerimalac.:)
2011. máj. 20. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:
hát..a gond ott kezdődik hogy már le is írtad hogy melyiket szereted.Nem szereted a malackákat mert ha szeretnéd őket akkor nem adtad volna oda senkinek.És ott folytatódik hogy max. 3 kutyát lehet tartani....
2011. máj. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!