Nyúl vagy tengerimalac?
Pff, belőled is aztán jó állatorvos lesz. Elmondanám, hogy én is állatorvos szeretnék lenni, de ettől függetlenül már akkor is volt egy nagy csomó állatom, amikor még nem kristályosodott ki bennem ez a terv.
Most biztosan tudom, hogy állatorvos szeretnék lenni, és van egy macskám, egy kutyám, egy törpehörcsögöm és két tengerimalacom. De még most sem azért tartom őket, mert "kell", hanem azért mert örömömet lelem bennük, és abban hogy gondoskodhatok róluk.
Amúgy meg: kis bugyuta rágcsálók??
Előre szólok, hogy egy állatorvosnak foglalkoznia kell a kisemlősökkel is elég részletesen az egyetemen, aztán hogy még tovább foglalkozik-e velük vagy sem, az már azon múlik, hogy milyen állatokra szakosodik.
Egy állatorvos attól állatorvos, hogy a legtöbb, gyakran tartott állatot szereti, és ebből a szeretetből akar segíteni nekik.
Szóval szerintem gondold meg még egyszer ezt az állatorvos dolgot, bár ilyen hozzáállással szerintem az egyetemen se húznád sokáig.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!