Nyúl vagy tengerimalac?
Csatlakozom az előttem szólóhoz, minek neked tengerimalac vagy nyúl ha elajándékoztad szegény 6 éves malacot.Szép dolog.....Amugy nem értem,hogy miért "kell" állatokat tartanod azért, mert állatorvosnak készülsz.Ez a "kell tartanom" ez meg aztán nagyon szépen hangzik, mintha kötelességből kéne.
Amugy én meg orvosnak készülök ezért az egyik szobában beteg embereket KELL tartanom már van egy törött lábú egy influenzás és egy pestises.Most szeretnék vagy egy gümőkórosat vagy egy tbc-set, mert a lyme-kórosat elajándékoztam.
Nekem 2 tengerimalacom van! Nagyon aranyosak! Szólnak, ha éhesek és nagyon dagik, főleg Pizsi (a másik Mozsi). Én kifogtam két lustát, nem mozognak túl sokat, csak hogyha kivisszük őket a kertbe és lerakjuk a fűbe őket. Mindenhova mennek libasorban (egymás után). :D Nagyon cukik!
Nyulakat is tartottunk, de akkor még nagyon kicsi voltam. Azok elszöktek. Nagyon régen volt.
Szerintem a nyuszik is nagyon aranyosak!A törpenyuszinak ugyanaz a tartása, mint a tengerimalacoknak. Ugyanakkora ketrec, magot kell nekik venni, gyümölcsöket, szánát adni.
És ugyanúgy egy héten2-szer, vagy 4 naponta kell takarítani.
Nekem a tengerimalacaim teddy fajtájúak. Az kb 4000 ft és állatkereskedésben nem igazán kaphatóak. A nyulak közül szerintem a legaranyosabb a törpenyúl.
Én a helyesben megvenném a ketrecet, etetőtálat, forgácsot, itatót, kisházikót meg ami kell és elmennék egy állatkereskedésbe. Megnézném a tengerimalacokat, nyulakat és amelyik jobban tetszik megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!