Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ehet a hörcsög cukkinit...

Ehet a hörcsög cukkinit magvastól?

Figyelt kérdés

Olvastam minden felé, hogy almát mag nélkül ehet, de a cukkini esetén nem írta hogy mag nélkül.

5 napja kaptunk két kis hörcsögöt és másodszor esznek sajtot is és cukkinit is, de ma a cukkinit maggal együtt adtam. Adtam nekik kevés vizet, és nem száraz a székletük, illetve állandóan mosakodnak, feneküknél, fejüknél. Illetve érdekes hogy magányos állatok, mi ajándékba mégis két nőstény hörcsögöt kaptunk, egy ketrecben. Ez az első hörcsög a házban, félek hogy valamit rosszul csináltam.

2021. aug. 13. 15:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem kerdezo meg most keress inkabb nekik megfelelo otthont, mert ahogy latom, nem igazan szeretnel a megoldasra torekedni. Igen, ido es penz, de az allattartas ezzel jar.

Semmi baj, ha most nem allsz ra keszen, de akkor kerlek keress nekik megfelelo gazdit es legkozelebb gondolkodj, mielott cselekszel.

2021. aug. 14. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!