Ehet a hörcsög cukkinit magvastól?
Olvastam minden felé, hogy almát mag nélkül ehet, de a cukkini esetén nem írta hogy mag nélkül.
5 napja kaptunk két kis hörcsögöt és másodszor esznek sajtot is és cukkinit is, de ma a cukkinit maggal együtt adtam. Adtam nekik kevés vizet, és nem száraz a székletük, illetve állandóan mosakodnak, feneküknél, fejüknél. Illetve érdekes hogy magányos állatok, mi ajándékba mégis két nőstény hörcsögöt kaptunk, egy ketrecben. Ez az első hörcsög a házban, félek hogy valamit rosszul csináltam.
Ezt a cikket nemrég láttam. Olvasd el mert nagyon hasznos :)
Ilyen a ketrec, épp bent pihennek. A ketrec 45x30, de ha az alját mérem (mert bemélyed, nem egyenes az alsó része) akkor 38x25. Sokat mászkálnak a rácsra, remélem csak játszanak.
Ez a ketrec sajnos alkalmatlan gerinces állat állandó tartására... Ez egy hordozó.
Törpének legalább 3.000 cm2 alapterületű hely kell. Például 100*30,75*40 vagy 60*50 cm. De nálam fejenként 80*50 cm alapterületű helyen vannak.
Vegyél műanyag tárolódobozt lakhely gyanánt. Az a legolcsóbb megoldás. Ezek a megfelelő méretűek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!